KUCHARZ Rydułtowy oferta pracy Jacek Pawlas
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków w oparciu o receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, przygotowanie menu na specjalne uroczystości/imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikami.Praca w godzinach od 10.00 do 22.00.
Data publikacji: 2020-08-05
Lokalizacja: Rydułtowy (śląskie)
Pracodawca: Jacek Pawlas
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ofiar Terroru 45, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków w oparciu o receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, przygotowanie menu na specjalne uroczystości/imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikami.Praca w godzinach od 10.00 do 22.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
''KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Z ELEMENTAMI CATERINGU''
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie pizzy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Ponadto mile widziane: punktualność,kreatywność, chęć rozwoju, pozytywne nastawienie, szacunek do produktu.
Nazwa pracodawcy: Jacek Pawlas
danePracodawcy_nip: 6422827423
danePracodawcy_regon: 242726459
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Ofiar Terroru 45, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV.Osoby zainteresowne aplikacją proszone o telefoniczne umówienie na rozmowe kwalifikacyjną.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny, Godziny : 501269579
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzisławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Rydułtowy
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rydułtowy
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943121
Ulica pracodawcy: Ofiar Terroru
Numer budynku pracodawcy: 45
Profil działalności pracodawcy: Działaność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.08.2020
Data dodania oferty pracy: 05.08.2020
Oferta pracy ważna do: 04.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dfdaa54f5b0b0362c26ea3c696e92b34
Podobne oferty pracy
zgodnie z charakterystyką pracy
DUSSMANN SERVICE POLSKA SP. Z.O.O - 2016-11-18 - Popówek (wielkopolskie)
- Uczestnictwo w produkcji potraw oraz uczestnictwo przy wydawaniu zamówionych potraw przez konsumenta, - nauka obsługi sprzętu AGD i PPOŻ,- Staż w godz. 12.00-20.00POWER
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
Bar u Basi - 2018-01-31 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz śródziemnomorskiej
SOPREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie dań, menu; obsługa klientów wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; sporządzanie napojów i potraw; dekorowanie potraw; obsługa maszyn gastronomicznych; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Celiny (śląskie)
przygotowanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, utzrymanie czystości w restauracji, ekspozycja towaru, sporządzanie raportów sprzedażowych
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Świekatowo (kujawsko-pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymanie czystośći i porządku w pomieszczeniach kuchennyc
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2017-05-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw indyjskich, obsługa pieca tandoor, przrygotowywanie chleba naan
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zielonka (mazowieckie)
przyrzadzanie potraw, obróbka wstepna surowców
kontakt przez PUP - 2019-11-26 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
Obsługa pacjentów w rejestracji, telefoniczna rejestracja pacjentów, wypełnianie dokumentacji medycznej, przygotowanie gabinetu lekarskiego.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Wynikające z zawodu kucharza
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2019-07-26 - Jeziorki (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Puławy (lubelskie)
prace budowlane
Przedsiębiorstwo Projektowo - Budowlane Andrzej Klincewicz - 2016-11-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Libiąż (małopolskie)
-wykonywanie podstawowych czynności w zakresie przygotowywania potraw-obsługa kasy fiskalnej i programu komputerowego Pizzeri- nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
BAR MARIO - 2017-02-10 - Świerże Górne (mazowieckie)
Sprzedaż towarów, obsługa kasy fiskalnej.
"FLEX WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2020-04-01 - Buczkowice (śląskie)
przygotowywanie dań na kichni
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-03-15 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań oraz deserów z ukraińskiej i polskiej luchni. Praca na umowę zlecenie, ok. 80 godzin miesięcznie. Dyspozycyjność do pracy przez caly tydzień, wg grafiku, w przedziałach godzinowych: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy 5 lat. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klientów polskich i chińskich, nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m.in. z Chin, import towarów m.in. z Chin
EU-ALINA Sp. z o. o. - 2018-12-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, zakup towarów u dostawców narodowości wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
"IZERSKA CHATA" Michał Rutkowski - 2015-11-26 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Rezerwa w składzie zmiany, obserwacja monitorów, dozorowanie spacerów osadzonych, dozorowanie, konwojowanie i patrolowanie obiektu.Brak możliwości zakwaterowania. W przypadku reorganizacji jednostki praca w Zakładzie Karnym w Gębarzewie.
Areszt Śledczy w Lesznie - 2016-01-21 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2018-01-17 - Miąsowa (świętokrzyskie)