KUCHARZ Rybnik oferta pracy BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
Data publikacji: 2020-09-24
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 3, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2473
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁
danePracodawcy_nip: 6422763054
danePracodawcy_regon: 241888071
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Rynek 3, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
danePracodawcy_kodPowiatu: 2473
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0942765
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 24.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 23.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ddccd26adbbc9e05771dfee6c328098f
Podobne oferty pracy
ocena przydatno艣ci surowc贸w oraz obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s i ryb, sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych i zmywanie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - 艁osice (mazowieckie)
Sprz膮dzanie potraw wg zasad dietetyki, prawid艂owe, zgodne z normami wydawanie posi艂k贸w. Wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Legnickim Polu - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: zawodowe lub 艣rednie kierunkowe; sta偶 pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomo艣膰 systemu HACCP, ISO, umiej臋tno艣膰 organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialno艣膰, systematyczno艣膰, dyspozycyjno艣膰, kreatywno艣膰; sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posi艂k贸w, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, prowadzenie zapis贸w w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Sk艂odowskiej- Curie Oddzia艂 - 2016-06-10 - Gliwice (艣l膮skie)
Sprawdzanie stanu 艣wie偶o艣ci i jako艣ci produkt贸w wykorzystywanych do przygotowania posi艂k贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami 偶ywienia.Praca w godz.: 10:00-23:00.
MJB 3 POLSKA Sp. z o.o. - 2020-05-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc w domu, miejsce pracy- Polska i Niemcy.
Teresa Zaj膮c Opieka, Pomoc domowa, Zakwaterowanie, Poradnictwo Rodzinne - 2018-01-23 - Stary Las (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW I RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PUB Kawiarnia "STAR脫WKA" Ewa Marta Markuc - 2020-02-19 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
PRACA W KUCHNI , PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
MARAND MARCZYD艁O ANDRZEJ - 2018-04-25 - Zaczernie (podkarpackie)
DANIA KUCHNI POLSKIEJ - SPRZ膭DZANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI ZGODNIE Z TECHNOLOGI膭 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLEWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫 SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STA呕 PRACY MIN. 5 LATGODZINY PRACY 09:00-17:00, 14:00-22:00
KARCZMA POLSKA S.C. JAROS艁AW BIA艁KOWSKI, DARIUSZ GOLEMA - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw wg zam贸wie艅 klienta. Przygotowywanie surowc贸w do gotowania, obieranie warzyw i owoc贸w.
ZAK艁AD INSTALACJI WOD. - KAN. I C. O. "GAL-INST" - 2018-07-23 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej, cieplnej, przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na dwie zmiany, w godz. 5 - 20, miejsce pracy: 艁贸d藕, ul. 呕r贸d艂owa, ul. 6-sierpnia. Zg艂oszenia kandydat贸w - telefoniczne.
31 Wojskowy Odzia艂 Gospodarczy - 2015-11-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz w restauracji praca w godz. 11-19
"STAN-MARK" s.c. Stanis艂aw i Marek Piotrowski - 2018-09-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
obs艂uga koparki, koparko-艂adowarki (przy robotach drogowych, budowa dr贸g i chodnik贸w)
POL-BRUK Pietrzak Sp贸艂ka Jawna - 2017-01-27 - My艣lenice (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b starszych i niepe艂nosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblat贸w MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OS脫B STARSZYCH, NIEPE艁NOSPRAWNYCH I OCZEKUJ膭CYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2015-12-15 - Katowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w. Przestrzeganie norm sanitarnych, wsp贸艂praca z personelem kuchni i restauracji, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
IS Services Iwona 艢wi臋tochowska - 2019-04-04 - Kaliszki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych
TOTU GARMA呕ERKA Stanis艂aw 艢wi臋cicki - 2016-05-04 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie produkt贸w do obr贸bkiprzygotowanie listy zakup贸wpomoc przy przygotowaniu posi艂k贸wporcjowanie i wydawanie da艅przygotowanie sto艂贸wki do przyj臋cia go艣ciobs艂uga zmywaka
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Leszno (wielkopolskie)
Gotowanie posi艂k贸w dla klient贸w.Umowa zlecenie, ilo艣膰 godzin miesi臋cznie ok. 168.Dyspozycyjno艣膰: 7:30 - 23:00Proponowany okres zxatrudnienia : 12 -36 miesi臋cy.Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Sikorskiego + inne lokalizacje
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w (desery, napoje, zupy, dania obiadowe, organizacja przyj臋膰).
Firma Us艂ugowo- Handlowa "Tempo" Mariusz Ka藕mierski - 2018-08-07 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
DO UZGODNIENIA
WEPA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-07-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
obiady domowe
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wykonywanie prac porz膮dkowych wok贸艂 obiektu ZUS
Firma Us艂ugowa "TOP-CLEANER" Monika Otr臋ba - 2020-10-05 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-07-05 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
NAD WIS艁膭 Danuta Iwa艅ska - 2017-09-06 - D臋blin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,wyb贸r da艅 do menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych potraw,zarz膮dzanie sk艂adnikami w spos贸b racjonalny,ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw.
BROWAR KARPACZ SP脫艁KA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA - 2019-09-25 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Z膮bki (mazowieckie)
Obs艂uga klienta.
DZIA艁ALNO艢膯 HANDLOWO-US艁UGOWA -WOJCIECH TEODORCZYK - 2019-02-27 - Kalisz (wielkopolskie)