KUCHARZ Karpacz oferta pracy BROWAR KARPACZ SP脫艁KA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w,wyb贸r da艅 do menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych potraw,zarz膮dzanie sk艂adnikami w spos贸b racjonalny,ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw.
Data publikacji: 2019-09-25
Lokalizacja: Karpacz (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: BROWAR KARPACZ SP脫艁KA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Konstytucji 3 Maja 45 A, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w,wyb贸r da艅 do menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych potraw,zarz膮dzanie sk艂adnikami w spos贸b racjonalny,ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Karpacz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jeleniog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Karpacz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy:
BROWAR KARPACZ SP脫艁KA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 45 A, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: jeleniog贸rski
Gmina pracodawcy: Karpacz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Karpacz
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 45 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9616ed29110fe0eee290e5bd990e20fc
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, przestrzegania zasad higieny w kuchni
REST-D GASTROX Sp.z.o.o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-06-27 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2017-09-01 - Pu艂awy (lubelskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; min. 3 m-ce do艣wiadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowi膮zk贸w: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA G脫RALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
WS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w lub pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w z karty da艅.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2016-08-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie lub wydawanie potraw. Praca co drugi dzie艅 po 10h, w godzinach: 09:00-20:00. Pracodawca oferuje umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny, po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony.
Ba艅do Helena Restauracja "Wenecja" - 2019-06-05 - Wadowice (ma艂opolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kanapek, catering, obs艂uga bufetu, praca na zmywaku
Fundacja "WELES" - 2017-07-05 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowanie oraz wydawanie posi艂k贸w A'LA CART.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres pr贸bny 3 m-ce , kolejna umowa na czas okre艣lony.Miejsce wykonywania pracy: 艁aziska G贸rnePraca w godzinach: od 10.00 pn-ndz.- system 12/12 (do uzgodnienia z pracodawc膮).
S.C. FOLTYN RESTAURACJA-PIZZERIA "SILESIA"/ Restauracja Mocca D'Oro - 2017-03-03 - 艁aziska G贸rne (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nych potraw wg receptur z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅, obr贸bka wst臋pna mi臋sa. Praca jednozmianowa w godzinach 12:00-21:00
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Ruda (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produk贸w do przygotowywania posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania,odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno - higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produk贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-08-04 - Krzy偶ewo (podlaskie)
Tynkowanie wewn臋trzne - maszynowe, murowanie, szpachlowanie, wykonywanie elewacji, ocieplenia budynk贸w. Dojazd do pracy gwarantuje pracodawca, miejsce zbi贸rki Oty艅.
Us艂ugi Og贸lnobudowlane Zbigniew Witkowski - 2017-04-24 - Oty艅 (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-18 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydanie posi艂k贸w.
"H&D" Hubert Dmitrowski - 2018-08-24 - Nisko (podkarpackie)
e-mail: hotelkrapkowice (at) gmail.com
HALE-WYNAJEM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-09 - Krapkowice (opolskie)
Przygotowanie potraw, sporz膮dzenie menu, zakup produkt贸w, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
GRUPA GASTRONOMIA 艢L膭SK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wroc艂aw (lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi s.c.).
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw ala kart, wydawanie 艣niada艅, prace porz膮dkowe na stanowisku pracy
DE SILVA G脫RNY 艢L膭SK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-30 - Cieszyn (艣l膮skie)
Wsparcie produkcji- m.in. d藕wiganie element贸w powy偶ej 20 kg, pakowanie cz臋艣ci, obs艂uga maszyn, obs艂uga elektronarz臋dzi, malowanie cz臋sci. Praca w Nowej Soli, na strefie ekonomicznej w zak艂adach: Gedia, Jost, BCC, w systemie trzyzmianowym: 06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00.
Exact System Sp贸艂ka Akcyjna - 2018-04-24 - Nowa S贸l (lubuskie)
utrzymywanie wszystkich pomieszcze艅 mieszkalnych i administracyjnych DPS w porz膮dku i czysto艣膰i
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Krzesim贸w (lubelskie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie sta艂ych standard贸w wydawanych potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
LJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-09-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "DWOJAK" S.C. - 2016-08-19 - Be艂偶yce (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE DA艃, WYDAWANIE DA艃 WG USTALONEGO MENU. FOOD KARTA-WYCENA DA艃 DO SPRZEDANIA.WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SAMODZIELNY KUCHARZ, UPRAWNIENIA W ZAWODZIE, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI POLSKIEJ I UKRAI艃SKIEJPRACA NA 1/2 ETATU, 80 GODZIN MIESIECZNIE
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Gminna Sp贸艂dzielnia "SCh" Strzy偶贸w - 2019-07-17 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Zakopane (ma艂opolskie)
fryzjerstwo damsko-m臋skie
Kubarska Justyna SEKRET URODY PRACOWNIA KOSMETYCZNO-FRYZJERSKA - 2018-08-08 - Bachowice (ma艂opolskie)