KUCHARZ Rybnik oferta pracy MARCIN KOZIE艁
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w restauracji. Poszukiwana osoba z do艣wiadczeniem w kuchni tradycyjnej, praca r贸wnie偶 w weekendy. Kontakt telefoniczny lub osobisty
Data publikacji: 2021-04-23
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: MARCIN KOZIE艁
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Hotelowa 28a, 44-213 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w restauracji. Poszukiwana osoba z do艣wiadczeniem w kuchni tradycyjnej, praca r贸wnie偶 w weekendy. Kontakt telefoniczny lub osobisty
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2473
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.04.2021
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: do艣wiadczenie na podobnym stanowisku
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: MARCIN KOZIE艁
danePracodawcy_nip: 6423219559
danePracodawcy_regon: 384413865
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Hotelowa 28a, 44-213 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
danePracodawcy_kodPowiatu: 2473
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0942765
Ulica pracodawcy: Hotelowa
Numer budynku pracodawcy: 28a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|213
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.04.2021
Data dodania oferty pracy: 23.04.2021
Oferta pracy wa偶na do: 21.05.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.04.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9fc7ac7bc7004b852398902fe5ca888a
Podobne oferty pracy
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw,owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w,jaj,mi臋sa,zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrob贸w,potraw p贸艂mi臋snych ,jarskich,wyrob贸w garma偶eryjnych,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (艂贸dzkie)
- Miejsce pracy: Tczew SP Nr 4- Wynagrodzenie do ustalenia wg regulaminu- Kontakt telefon: 58 532-60-28
Szko艂a Podstawowa Nr 4 im. Kardyna艂a Wyszy艅skiego w Tczewie - 2019-09-02 - Tczew (pomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jakosc potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i obs艂uga kasy fisklanej
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Malbork (pomorskie)
Obs艂uga klient贸w baru, przygotowanie posi艂k贸w typu fast food. Dbadnie o porz膮dek
3 Od Nowa Sp. z o.o. - 2017-02-06 - Studzienice (pomorskie)
kucharz,przygotowywanie 偶ywno艣ci dla klient贸w i odbiorc贸w zewn臋trznych,umiej臋tno艣ci i specjalno艣ci:bumiej臋tno艣膰 pracy w zespole,predyspozycje do zawodu.
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie produkt贸w do wyrobu pizzy, wyr贸b pizzy i r贸偶nych fast-food贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Przec艂aw (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu sur贸wek
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzeda偶, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich : krojenie sur贸wek, mieszanie sos贸w wed艂ug receptury, obs艂uga no偶a elektrycznego do krojenia mi臋sa kebab, obs艂uga klienta i kasy fiskalne, sprz膮tanie stanowiska pracy. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi kasy fiskalnej oraz 3 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe jako kucharz kuchni tureckiej.
KEBAB TURECKI Angelika Surudo - 2017-10-25 - Sul臋cin (lubuskie)
Utrzymanie ci膮g艂o艣ci produkcji poprzez obs艂ug臋 techniczn膮 maszyn i urz膮dze艅, jak r贸wnie偶 wykonywanie prac naprawczych i prewencyjnych zwi膮zanych z parkiem maszynowym. Opis stanowiska:Do najwa偶niejszych zada艅 pracownika zatrudnionego na tym stanowisku nale偶e膰 b臋dzie:1. Obs艂uga techniczna linii produkcyjnych, maszyn, urz膮dze艅 i instalacji, w tym przede wszystkim:Naprawy awaryjnePrzegl膮dy okresowePrace remontowePrace konserwacyjneDiagnostyka2. Czynny udzia艂 w przezbrojeniach linii 3. Dokonywanie regulacji maszyn i urz膮dze艅 pod wymagane normy i wytyczne4. Uczestnictwo w projektach modernizacyjnych, nowych rozwi膮zaniach technicznych5. Dba艂o艣膰 o powierzone narz臋dzia i urz膮dzeniaWymagana wiedza, umiej臋tno艣ci, do艣wiadczenie:1. Wykszta艂cenie minimum zawodowe techniczne, kierunkowe2. Do艣wiadczenie zawodowe b臋dzie zdecydowanym atutem3. Znajomo艣膰 obs艂ugi elektronarz臋dzi 4. Znajomo艣膰 metrologii warsztatowej5. Uprawnienie Sep mile widziane6. Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
VVF Sp. z o. o. - 2017-02-10 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Kucharz
D艁UGO艃 - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni japo艅skiej, sushi, dyspozycyjno艣膰. Miejsce pracy: Wroc艂aw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Paszowice (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
SYLWIA DAMPS 1.PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT"2.KARCZMA GA殴DZINKA - 2016-08-31 - Przybiern贸w (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2017-05-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
praca przy obs艂udze sprz臋tu: koparko 艂adowarki
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
SPO艁EM Sp贸艂dzielczy O艣rodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-09-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie sali.
kontakt przez OHP - 2018-07-23 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w z rozszerzon膮 specjalno艣cia kuchni ukrai艅skiej, obs艂uga go艣ci z Ukrainy na 艣niadaniach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Z艂otoria (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu, gotowanie zup, sma偶enie mi臋s, przygotowywanie sur贸wek
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-01-24 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie mi臋sa, gotowanie zup.
Samodzielny Publiczny ZOZ Szpital Specjalistyczny MSW w G艂ucho艂azach - 2016-02-01 - G艂ucho艂azy (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, obs艂uga cateringu, uk艂adanie jad艂ospisu,sporz膮dzanie zam贸wie艅, dokonywanie zam贸wie艅, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Jas艂o (podkarpackie)
Przygotowywanie sk艂adnik贸w oraz potraw z kuchni chi艅skiej
WENG LEE Sp.z o. o. Sp. K. - 2016-04-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa J贸zefa Nathana w Branicach - 2020-01-16 - Branice (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wschodniej (kirgiskiej, uzbeckiej i innych)
ERTUR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-26 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, da艅 jarskich: pierogi. Wydawanie kateringu.
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-02-16 - Gdynia (pomorskie)
Rekultywacja ziemi pod liniami energetycznymi, tj. talerzowanie i odwracanie, rozcinanie korzeni krzew贸w zapobiegaj膮cych szybkiemu odrastaniu ga艂臋zi, od艣nie偶anie miejsc wycinek, zrywka mniejszych drzew.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Rog贸藕no-Kolonia (lubelskie)