KUCHARZ Ruda Sułowska oferta pracy STAWY MILICKIE Spółka Akcyjna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-06-21
Lokalizacja: Ruda Sułowska (dolnośląskie)
Pracodawca: STAWY MILICKIE Spółka Akcyjna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:56-300 Ruda Sułowska 20, powiat: milicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Gotowanie, przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Sułowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: milicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Milicz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: STAWY MILICKIE Spółka Akcyjna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miliczu
Adres pracodawcy:
56-300 Ruda Sułowska 20, powiat: milicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: milicki
Gmina pracodawcy: Milicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Sułowska
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miliczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2018
Oferta pracy ważna do: 21.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-21 - Nowa Dęba (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-09-05 - Łódź (łódzkie)
Praca w magazynie z instrumentami i akcesoriami muzycznymi: przygotowywanie wysyłek, odbiory towaru, prowadzenie dokumentacji magazynowej, dbanie o porządek, nadzór nad pracownikami.Praca jednozmianowa na cały etat w godz. 9.00-17.00 w Bielsku-Białej.
SILESIA MUSIC CENTER SP. Z O. O. - 2018-01-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodny z ustaleniami z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-07-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
wydawanie posiłków wg. ustalonych receptur, przygotowywanie posiłków od podstaw, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Pyskowice (śląskie)
obowiązki wynikające z umowy agencyjnej
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-04-03 - Kutno (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa imprez okolicznościowych- posiłki, kuchnia Polska, Europejska Wymagania: wykształcenie średnie, staż pracy 5 lat, przygotowywanie posiłków dla min. 120 osób, tworzenie menu, receptur, przygotowanie nowych propozycji do menu, nadzór nad pracownikami. Praca od czwartku do niedzieli.
Przedsiębiorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2017-10-06 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Kucharz - pizzer
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2017-07-07 - Dobrzechów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków,przestrzeganie zasad hgieny i BHP
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa grilla do kebabu, przygotowywanie kanapek i dań w stylu orientalnym, dyspoozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; umowa zlecenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Świbie
Hubert Kremzer - 2016-04-27 - Świbie (śląskie)
prowadzenie biura, obsługa klienta;praca Rzgów, ul. Łódzka 63
INFLORES Adam Słotwiński - 2016-12-02 - Rzgów (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Dziekanka Samodz.Publ.ZOZ - 2017-02-07 - Gniezno (wielkopolskie)
wykonywanie prac ogólnobudowlanych
POL-DAR Usługi Budowlane i Brukarskie Dariusz Umecki - 2017-05-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
CENTRUM EDUKACJI PRO FUTURO S. C. MAŁGORZATA I DARIUSZ SZYMAŃSCY - 2016-07-07 - Kowary (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (śląskie)
-Diagnostyka i naprawa samochodów osobowych,-Bieżące czynności eksploatacyjne np. klimatyzacja, opony,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane rosimy o kontakt telefoniczny: 58 691-08-88.
AUTO-JACUK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-29 - Łęgowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-26 - Jaworze (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Koło (wielkopolskie)
Kucharz-pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Radłów (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Gniew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEPŁYCH DAŃ I POTRAW Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA ( SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ), OBSŁUGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJĘZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJĄ CZASU, WYMAGAJĄCA DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków i obsługa gości
Przedsiębiorstwo ZEMAR Marek Hornowski Radzyń Podl. - 2016-03-18 - Domaszewnica (lubelskie)
przygotowanie posiłków,obsługa imprez,dbanie o porządek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
Sprzątanie mieszkania, domu, biura
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ludwinów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków,kontakt z gośćmi restauracji przy kuchni otwartej. Z uwagi na obsługę gości z ukrainy i rosji wymagana znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego, wymagane doświadczenie minimum 2 lata; godz pracy 12.00-20.00, 1850 złkontakt: Oberża STARA WINNICA Kołaczkowotel.602 527 752 e-mail: starawinnica (at) gmail.com
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-06-20 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)