KUCHARZ RPO Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ RPO
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób powyżej 30 roku życia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Data publikacji: 2019-11-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób powyżej 30 roku życia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RPO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.11.2019
Data dodania oferty pracy: 08.11.2019
Oferta pracy ważna do: 06.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ed17ad0d29ed3196f7914772af3d989b
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni węgierskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (możliwość przyuczenia do zawodu)Kontakt:Danuta Koźbiał, tel.600 958 604
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2018-05-14 - Miąsowa (świętokrzyskie)
Gotowanie potraw egipskich.
KING TUT S.C. - 2017-01-30 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. Marek Stopyra - 2016-06-09 - Lubań (dolnośląskie)
Dozorowanie obiektu.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "JAREXS" SP. Z O.O. - 2016-03-04 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TYPU KEBAB, OBSŁUGA KLIENTA
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad higieny
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-05-18 - Augustów (podlaskie)
Praca kucharza w Ośrodku Wsparcia Dziecka i Rodziny, Zawiercie, ul. Obrońców Poczty Gdańskiej 48
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - 2016-09-15 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie potraw
AG INVEST Anna Witkowska - 2017-02-06 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni (Club Fabryka Event Venue&Restaurant); dbanie o czystość w miejscu pracy; godziny pracy wg grafiku (czas pracy ruchomy), również w dni wolne; po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony
DOM WESELNY MARIAN I PAWEŁ CZARNECKI S.C. - 2018-07-27 - Zgorzelec (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie bieżące i wydawanie dań ala karta, obsługa gości restauracji
ANDA-POL ANNA CHRZANOWSKA - 2019-02-22 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw włoskich i śródziemnomorskich
ADV. GROUP Sp. z o.o. Restauracia DELAGIO - 2016-10-04 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotownie posiłków, obsługa gości indywidualnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Gronów (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 9:00 do 18:00 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku. Mile widziane posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych. Oferta skierowana zarówno do osób bezrobotnych jak i posiadających uprawnienia emerytalne.
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2019-11-14 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
COMO S.C. - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
Nakrywanie stołów, podawanie do stołów, sprzątanie sali konsumpcyjnej, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI,CIASTA, OBIADYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB TECHNOLOGIA ŻYWIENIAPRAWO JAZDY KAT B (ROBIENIE ZAKUPÓW)KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHWSKAZANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2-3 LATAGODZINY PRACY OD 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
wykształcenie gastronomicznedoświadczenie w pracy na podobnym stanowiskuumiejętność obsługi pieca opalanego drewnem1 zmiana: 15-23 lub 16-24wynagrodzenie: 5600 zł brutto
ADMIRAŁ - PIZZERIA PRZEMYSŁAW NAMYSŁ - 2019-07-01 - Odolanów (wielkopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2017-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni.
DOM SENIORA W DOLINIE ZAGÓRZANKI Marlena Pindras Monika Pindras Sp. Cywilna - 2019-01-16 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolnośląskie)
a.Pobieranie produktów z magazynu żywnościowegob.Przygotowywanie posiłków wg jadłospisuc.Dbałość o stanowisko pracy d.Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-08-08 - Czerwieńsk (lubuskie)
przygotowywanie i pieczenie pizzy
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2019-08-19 - Strzegom (dolnośląskie)