KUCHARZ / PIZZERMAN (PIEC OPALANY DREWNEM) Odolanów oferta pracy ADMIRAŁ - PIZZERIA PRZEMYSŁAW NAMYSŁ
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZERMAN (PIEC OPALANY DREWNEM)
Wynagrodzenie: od 5 600 PLN
Zakres obowiązków: wykształcenie gastronomicznedoświadczenie w pracy na podobnym stanowiskuumiejętność obsługi pieca opalanego drewnem1 zmiana: 15-23 lub 16-24wynagrodzenie: 5600 zł brutto
Data publikacji: 2019-07-01
Lokalizacja: Odolanów (wielkopolskie)
Pracodawca: ADMIRAŁ - PIZZERIA PRZEMYSŁAW NAMYSŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słoneczna 23, 63-430 Odolanów, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykształcenie gastronomicznedoświadczenie w pracy na podobnym stanowiskuumiejętność obsługi pieca opalanego drewnem1 zmiana: 15-23 lub 16-24wynagrodzenie: 5600 zł brutto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZERMAN (PIEC OPALANY DREWNEM)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Odolanów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Odolanów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przy wyrobie pizzy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ADMIRAŁ - PIZZERIA PRZEMYSŁAW NAMYSŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Słoneczna 23, 63-430 Odolanów, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel.: 506-777-359
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Odolanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Odolanów
Ulica pracodawcy: Słoneczna
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?feb6fbaf537ce5c428ccb83b84723cf7
Podobne oferty pracy
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-08-12 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Radom (mazowieckie)
gotowanie, przygotowanie i podanie posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porządek i higienę pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-09-05 - Jachranka (mazowieckie)
Drobe prace murarskie, tynkarskie, malarskie.
MERCOR Sp.J. - 2017-07-31 - Michałów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z uwzględnieniem kuchni wschodniej, obsługa zmywarki WINTERHALTER, obsługa robota COUPLE CL-30, przygotowywanie zamówień na półfabrykaty.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
pomoc kuchenna dla szefa kuchni w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Poznań (wielkopolskie)
montaż instalacji fotowoltaicznych na terenie kraju
ENERGIA TANIEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-04-19 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
zgodny ze stanowiskiem
PPHU 2A ARTUR ANKOWSKI - 2019-07-01 - Marzęcice (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Raciechowice (małopolskie)
Przygotowanie wstępne gotowanie posiłków gorących, zimnej płyty, pieczenie ciast, robienie deserów, wydawanie posiłków kelnerom, przygotowanie śniadań, obiadóow, kolocji dla wczasowiczów
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Łopuszna (małopolskie)
Aktywny i kreatywny współudział w tworzeniu indywidualnego programu rehabilitacji i terapii oraz jego ewaluacji, organizowanie i prowadzenie zajęć dla uczestników w pracowni gospodarstwa domowego
Stowarzyszenie Rodziców Dzieci Specjalnej Troski Warsztaty Terapii Zajęciowej - 2016-09-09 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygtowywanie dań, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Brusy (pomorskie)
znajomość kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
-SZKOLENIE BHP-ZAPOZNANIE SIĘ Z RYZYKIEM ZAWODOWYM NA STANOWISKU PRACY ORAZ REGULAMINEM PRACY I ORGANIZACYJNYM-UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W POMIESZCZENIACH KUCHNI-PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW NA ROZDZIELNIE-POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Ostrowina (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie sali
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA - 2018-01-04 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań gotowych, prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw, mięs, przygotowywanie pizzy,sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (małopolskie)
Zakładanie kart wypłat zasiłków dla bezrobotnych. Podłączanie zwrotek potwierdzających odbiór decyzji przyznających prawo do zasiłków. Drukowanie PIT-11 i informacji o odprowadzanych składkach emerytalno-rentownych do ZUS.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-04-10 - Tuszyn (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Jarosław (podkarpackie)
kucharz Algorytm art. 51.1
PHU "WOJAN" s.c. w Janowie Lubelskim - 2016-04-01 - Janów Lubelski (lubelskie)
wykonywanie instalacji, kucie bruzd, przebijanie otworów, ukladanie i łączenie przewodów, prace konserwacyjno-remontowe
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne; znajomość kuchni tureckiej; umiejętność przygotowywanie posiłków i wypieków tureckich; komunikatywna znajomość języka tureckiego. Zakres obowiązków: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)