KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
Data publikacji: 2019-06-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca wykonywana na terenie całej Polski
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2019
Data zakończenia pracy: 18.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.06.2019
Data dodania oferty pracy: 19.06.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e759a9ea3a5e03bf1fc38274d9d840ce
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
FOOD HUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2018-10-11 - Łódź (łódzkie)
oznaczenie miejsca z wykorzystaniem dziurkarki, oczyszczanie
KRAWIECTWO KRYSTYNA MALINOWSKA - 2017-12-01 - Dobrcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2017-02-03 - Zawoja (małopolskie)
Przyrządzanie potraw azjatyckich w lokalu orientalnym.
DAMGIA NGUYEN HUU CANH - 2019-05-28 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Chojnice (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kartuzy (pomorskie)
operator maszyn i urządzeń do produkcji i przetwórstwa metali.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Rzemień (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-09-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Spółka Jawna - 2018-04-24 - Człuchów (pomorskie)
pakowanie skrzynek do sprzedaży, załadunek towarów na samochód, inne prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kaplin (mazowieckie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (małopolskie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury, przestrzeganie procesów technologicznych, egzekwowanie zadań zleconych pomocom kuchennym, pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, współpraca z intendentką przy układaniu jadłospisów. Umowa o pracę na czas określony 3 miesiące.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. STANISŁAWA STASZICA - 2017-10-17 - Piła (wielkopolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni, układanie menu, przygotowywanie dań.
Kotowicz Maciej - 2016-05-20 - Huta (podlaskie)
przygotowywanie potraw dla restauracji
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych; sporządzanie potraw i napojów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętów w kuchni i na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Uście Gorlickie (małopolskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
prowadzenie zajęć tanecznych i gimnastycznych dla dzieci w przedszkolachwłasny samochód
Szkoła Tańca i Wdzięku S.C. B.W.Przemienieccy - 2017-07-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań dla gości. Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowy Twardy Dół.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Borzechowo (pomorskie)
Sprzątaczka
Rejonowa Spółdzielnia Zaopatrzenia i Zbytu w Lesku - 2017-02-07 - Lesko (podkarpackie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskie
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Częstochowa (śląskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PETROKAN AGNIESZKA KANDARIAN - 2016-02-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 12.00- 20.00
GOŚCINIEC STAROPOLSKI KATARZYNA HLIWSKA - 2018-06-26 - Główczyce (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup i sosów.
Firma Handlowo - Usługowa "Tawerna" Wiesław Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)