KUCHARZ SP. KUCHNI TURECKIEJ K/M (J. TURECKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SP. KUCHNI TURECKIEJ K/M (J. TURECKI)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni tureckiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywanie posi艂k贸w i wypiek贸w tureckich; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego. Zakres obowi膮zk贸w: pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
Data publikacji: 2019-05-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni tureckiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywanie posi艂k贸w i wypiek贸w tureckich; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego. Zakres obowi膮zk贸w: pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
godziny pracy do ustalenia praca zazwyczaj wieczoramipraca r贸wnie偶 w weekendy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SP. KUCHNI TURECKIEJ K/M (J. TURECKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.08.2019
Data zako艅czenia pracy: 24.09.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia turecka
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni tureckiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywanie posi艂k贸w i wypiek贸w tureckich; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego. Zakres obowi膮zk贸w: pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b5aded0569c19e61e58c49dc5691f4be
Podobne oferty pracy
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie; do艣wiadczenie w gastronomi, obs艂udze klienta: 6 m-cy; znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej; znajomo艣膰 j臋z. ukrai艅skiego; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprz膮tanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (艣l膮skie)
Dba艂o艣膰 o przestrzeganie procedur HACCP,przygotowywanie i wydawanie da艅 i posi艂k贸w,organizacja zaopatrzenia
"Ostoja" Sp.z o.o. - 2019-04-02 - Kalwaria Pac艂awska (podkarpackie)
praew贸z r贸偶nych towar贸w
PPHU Kacper Rafalski - 2018-04-26 - Mirzec-Ogrody (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Pawe艂 Ordon Us艂ugi Cateringowe - 2017-07-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
czynno艣ci zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE "HONORATY" s.c. Alicja Musolf, Renata Musolf, Wies艂awa Statkiewicz - 2018-02-21 - Chojnice (pomorskie)
Wed艂ug stanowiska
ANZATI Marta Kapu艣ci艅ska - 2017-08-29 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami bezpo艣redniego prze艂o偶onego na zmianie brygadzisty, sporz膮dzenie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia oraz przestrzeganie przepis贸w i standard贸w kulinarnych, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie godzin wydawania i ilo艣ci wydawanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a tak偶e utrzymanie czysto艣ci maszyn, urz膮dze艅 oraz sprz臋tu kuchennego i naczy艅 sto艂owych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "MAGNOLIA" w G艂ogowie - 2018-01-23 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Pawe艂 Smelkowski Us艂ugi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT - 2016-11-14 - 艢migiel (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2017-06-04 - Franciszkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc fryzjerowi przy organizacji pracy podczas obs艂ugi klienta, utrzymywanie czysto艣ci oraz porz膮dku w salonie, odbieranie telefon贸w, umawianie klient贸w.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obr贸bka wst臋pna.Gotowanie.Segregacja naczy艅 w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - S艂upca (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna) dla grup/ go艣ci o艣rodka wypoczynkowego w Mi臋dzywodziu. Do艣wiadczenie w obs艂udze grup, przygotowywanie posi艂k贸w pod diety. W zakresie obowi膮zk贸w uk艂adanie menu (wraz z menagerem o艣rodka) oraz przygotowywanie list zam贸wie艅 produkt贸w. Oferujemy prac臋 z zamieszkaniem.
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2017-03-07 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
PTZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRWA. PRACA W GODZ. 9-17.
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-02-01 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
.
VILLA NATURA Sp. z o.o. - 2017-02-15 - Dolsk (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, obieranie warzyw, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy, dba艂o艣c o estetyk臋, wykonywanie innych czynnos膰i polecownych przez prze艂o偶onego
"ADAMUS" PHU Pawe艂 Usidus - 2016-04-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Iskierka" Iwona 艁awruk - 2016-01-15 - Mielec (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
zamawianie cz臋艣ci u dostawc贸w
PHU "AUTO-RAFMAR" MARCIN SZWARC RAFA艁 PALUCH SP脫艁KA CYWILNA - 2018-08-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.Praca od pon. do pt. od 6:00 do 14:00
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Zak艂ad Opieku艅czo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-11-07 - Gorzyce (艣l膮skie)
Praca w kuchni,przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Jas艂o (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy
Gminna Sp贸艂dzielnia "Samopomoc Ch艂opska" w Lipnie - 2018-01-22 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w dla uczni贸w w szkole i w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Kisielice (warmi艅sko-mazurskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)