KUCHARZ Ropa oferta pracy Firma Handlowo- Usługowa -Rafał Deć
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: samodzielna praca na stanowisku kucharza,znajomość kuchni polskiej z elementami nowatorskimi,przygotowywanie imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2020-06-04
Lokalizacja: Ropa (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo- Usługowa -Rafał Deć
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-312 Ropa 1118, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielna praca na stanowisku kucharza,znajomość kuchni polskiej z elementami nowatorskimi,przygotowywanie imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Umowa o pracę - okres próbny - 3 miesięce z możlwiścią przedłużenie umowy na czas nieokreślony Godziny pracy- 11:00 - 19:00. Praca w wolne dni
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ropa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1205
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ropa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy w zawodzie kucharza min. 3 lata, (szefa kuchni - dod. atut),umiejętności gotowania, przyrządzania posiłków, dekoracji potraw, pieczenia ciast
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo- Usługowa -Rafał Deć
danePracodawcy_nip: 7381323990
danePracodawcy_regon: 492952328
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
38-312 Ropa 1118, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie + CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: od poniedziałku do piątku , Godziny : 10:00 do 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: gorlicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1205
Gmina pracodawcy: Ropa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ropa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0464290
Numer budynku pracodawcy: 1118
Profil działalności pracodawcy:
usługi ogólnobudowlane, handel artykułami ogólnospożywczymi
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 04.06.2020
Oferta pracy ważna do: 02.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?51ea1e42ed025d09a534855c2f4aeb18
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-05-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW KANTYNY PRACOWNICZEJ
EVER CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-12 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2020-03-05 - Cedzyna (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw sushi.
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Lublin (lubelskie)
Wykonywanie obowiązków i czynności należących do kucharza.
Zakład Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Dębołęka (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu, staranne i profesjonalne przechowywanie i wykorzystanie surowców i produktów, kontrola i terminowe wykorzystanie żądania wszystkich użytych materiałów.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
dbanie o porzadek na stanowisku pracy, przygotowywnie potraw, sporządzanie listy zamiówień, sporządzanie listy przygotowań,
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie produktów, odpowiedni dobór przypraw, sosów i surówek do oferowanych dań; obsługa urządzeń kuchennych i elektrycznych; porcjowanie dań; przygotowywanie gotowych dań wg menu zakładu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zapewnienie odpowiedzialnej, odpowiedniej jakości potraw, dbanie o wygląd podawanych dań oraz zachowanie czystości na stanowisku pracy
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2019-02-14 - Łazy (zachodniopomorskie)
jw.
Zakład Usług Taborowych "REMTRAK" Sp. z o.o. Toruń - 2017-07-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni chńskiej i japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-23 - Radom (mazowieckie)
rozwożenie posiłków, pizzy
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie dań: kebab, biriani, grill; przygotowywanie ryżu; kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni, odczytywanie przepisów w języku bengalskim, tworzenie menu
MAST KEBAB MARTYNA DOREŃ - 2019-09-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Oferta w ramach refundacji części kosztów za zatrudnienie bezrobotnego do 30r.ż.: praca w kuchni, gotowanie, dbanie o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc kuchenna, smażenie ryb i wydawanie posiłków; praca w godz. 8-16, 13-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14
BALTIC BRAND Mateusz Grabka - 2016-06-03 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i kresowej, ustalanie karty dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 8-19 w Ustroniu Morskim również w soboty i niedziele.
Mateusz Bętkowski BAR JAR - 2020-06-25 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
kucharz
,,Drukarnia Bis" J.Kowalewska, L.Kowalewski s.c. - 2017-04-12 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w zakładzie.godziny pracy 10-18; 17-24
HIGHLANDER LIGNOWSKI, KUCIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2020-09-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
ĘSPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ ORAZ CHIŃSKIEJ, POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓLPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIE NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW ORAZ BIEŻACA KONSERWACJA TYCH URZADZEŃ.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykształcenie średnie - gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-07-04 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
Adam Pluta SMACZEK - 2017-07-21 - Tarnów (małopolskie)