KUCHARZ KUCHNI TURECKO-INDYJSKIEJ RUE74/3051-608/19 Włocławek oferta pracy MAST KEBAB MARTYNA DOREŃ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKO-INDYJSKIEJ RUE74/3051-608/19
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i serwowanie dań: kebab, biriani, grill; przygotowywanie ryżu; kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni, odczytywanie przepisów w języku bengalskim, tworzenie menu
Data publikacji: 2019-09-23
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: MAST KEBAB MARTYNA DOREŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolności 3/4/9, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i serwowanie dań: kebab, biriani, grill; przygotowywanie ryżu; kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni, odczytywanie przepisów w języku bengalskim, tworzenie menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI TURECKO-INDYJSKIEJ RUE74/3051-608/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Data zakończenia pracy: 21.12.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe (dowolne), doświadczenie 2 lata na stanowisku, zdolności gastronomiczne kuchni turecko-indyjskiej, zaawansowana znajomość języka bengalskiego w mowie i piśmie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: MAST KEBAB MARTYNA DOREŃ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Wolności 3/4, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 3/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 23.09.2019
Oferta pracy ważna do: 04.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b2fd0f5d87e8919506852a6f31d21fdd
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej utrzymywanie czystości i organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tomasz Ambroziewicz - 2018-04-20 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań
Daniel Michalak WYKOŃCZENIA WNĘTRZ - 2019-07-31 - Krobia (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiadów dla klientów indywidualnych, imprez, produkcja pierogów, sałatek , półproduktówm dbranie o czysztośc w kuchni i restauracji.Praca w systemie dzień pracy na dzień wolnego, wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym. praca w godz. 10-21 wg. grafiku.Ostnieje możliwość skorzystania z profesjonalnego szkolenia na st. Kucharz (menu nowe)
Trio Kia Sp. z o.o. - 2019-04-30 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Horoszkiewicz - 2017-07-27 - Głogów (dolnośląskie)
Praca przy bankietach, imprezach.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-11-22 - Stare Babice (mazowieckie)
aktywna, telefoniczna sprzedaż produktów chińskich, telefoniczne udzielanie klientom chińskim informacji o produktach, obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Chałupa - 2016-03-01 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-12-27 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Chojnice (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Gorlice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Praca w systemie dwuzmianowym 06.30-14.30, 14.00-22.00. Możliwe godziny nocne podczas imprez okolicznościowych. Praca z możliwością zakwaterowania.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-13 - Piła (wielkopolskie)
gotowanie posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Skorzów (świętokrzyskie)
- układanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy;- przygotowanie produktów: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Chełm (małopolskie)
Prace leśne
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tuchomie (pomorskie)
doręczanie korespondencji
POCZTA POLSKA S.A. - 2018-06-21 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
- Wykonywanie robót ciesielskich,- Miejsce pracy: Niemcy, także na terenie Polski- Wynagrodzenie id 11,75 euro do 14,95 euro za godzinę,- Osoby zainteresowane są proszone o przesłanie CV na adtrs: unimet (at) tcz.pl
UNIMET SP. Z O.O. - 2018-03-15 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe (lub odpowiednie) w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 6 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2018-03-29 - Paary (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-01-04 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie (gotowanie) posiłków dla podopiecznych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2018-08-01 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw wedługustalonej receptury wietnamskiej i chińskiej - z mięsa, ryb,owoców morza,warzyw i innych produktów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Suchy Las (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Gorlice (małopolskie)