KUCHARZ RESTAURACJI Legnica oferta pracy Mohito Agency Krzysztof Chruśliński
Stanowisko: KUCHARZ RESTAURACJI
Wynagrodzenie: od 4 300 PLN
Zakres obowiązków: 1. Wpisanie się na listę obecności. 2. Odpowiedni strój w pracy :czysty kitel, spodnie, zapaska, wszystko wyprasowane, odpowiednie buty. 3. Zapoznanie się z zadaniami na dany dzień. 4. Zapoznanie się z listą produkcyjną. 5. Przygotowanie stanowiska pracy i produktów według potrzeby. 6. Obowiązki na kuchni :rozplanowanie pracy dla pomocy kuchennej. produkcja zup. produkcja dodatków gorących. produkcja mięsna. produkcja deserów. pilnowanie linii w ciągu dnia (pomoc w razie potrzeby ).przyjmowanie dostaw (po uzgodnieniu z szefem zmiany ).pilnowanie porządku na stanowisku pracy. pilnowanie opisywanie produkcji i układanie w chłodni według zasady FIFO.robienie wstępnej listy zamówień. 7. Zakończenie pracy. sprzątnięcie stanowiska pracy. sprawdzenie listy produkcji swojej czy
Data publikacji: 2019-05-23
Lokalizacja: Legnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Mohito Agency Krzysztof Chruśliński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Najświętszej Marii Panny 9, 59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Wpisanie się na listę obecności. 2. Odpowiedni strój w pracy :czysty kitel, spodnie, zapaska, wszystko wyprasowane, odpowiednie buty. 3. Zapoznanie się z zadaniami na dany dzień. 4. Zapoznanie się z listą produkcyjną. 5. Przygotowanie stanowiska pracy i produktów według potrzeby. 6. Obowiązki na kuchni :rozplanowanie pracy dla pomocy kuchennej. produkcja zup. produkcja dodatków gorących. produkcja mięsna. produkcja deserów. pilnowanie linii w ciągu dnia (pomoc w razie potrzeby ).przyjmowanie dostaw (po uzgodnieniu z szefem zmiany ).pilnowanie porządku na stanowisku pracy. pilnowanie opisywanie produkcji i układanie w chłodni według zasady FIFO.robienie wstępnej listy zamówień. 7. Zakończenie pracy. sprzątnięcie stanowiska pracy. sprawdzenie listy produkcji swojej czy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Osoby niepełnosprawne mile widziane.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RESTAURACJI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Legnica
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętności kulinarne - gotowania (kucharz - garmażer)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Osoby niepełnosprawne mile widziane.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Mohito Agency Krzysztof Chruśliński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Adres pracodawcy:
Powstańców Śląskich 5, 53-333 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt tel: 607862958, e-mail: biuro (at) mohito-agency.pl i osobisty.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Powstańców Śląskich
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2019
Oferta pracy ważna do: 23.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?880c7a75d287971171344b70d088ca3e
Podobne oferty pracy
OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO (UDT) II WJO BOCZNY WYSOKIEGO SKŁADOWANIA
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWA "KANWIL" SP. Z O.O. - 2019-01-03 - Dębica (podkarpackie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2015-12-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowanie, dekoracje potraw
DOM WESELNY "W OLIWKACH" MAREK KRZEMIŃSKI - 2018-02-14 - Tłuchowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw różnego rodzaju
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS.Utrzymanie porządku w kuchni i w pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl - 2019-03-01 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowanie potraw,wprowadzanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Rogowo (kujawsko-pomorskie)
Fryzjer
"ANNA" Salon Fryzjerski, Anna Zaręba - 2017-08-22 - Maków Podhalański (małopolskie)
obsługa klienta, przygotowywanie dań oraz napi zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 12-20; umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące, z możliwością na czas nieokreślony
ABM Touristic sp. z o.o. - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA
MARAND ANDRZEJ MARCZYDŁO - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji.WYMAGANIA :wykształcenie średnie zawodowe - kucharzmile widziane doświadczenie zawodowe.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:tel: 500 107 285
Zakład Usługowo Handlowo Gastronomiczny ADM ARTUR TELEGA - 2019-01-28 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkanek Domu Pomocy Społecznej
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Ruskie Piaski (lubelskie)
naprawy, przeglądy automatyki drzwiowej, prace mechaniczne i elektryczne przy montażu automatyki, nienormowany czas pracy zgodnie z regulaminem pracy, praca na terenie Opola i woj.ościennych
JKK-SERWIS - 2015-10-30 - Opole (opolskie)
podstawowej wiedzy w zakresie gastronomii i obsługi gości,dobrej organizacji pracy własnej
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Murzasichle (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
KEN Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Jaworzno (śląskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie i mycie termosów, dbanie o porządek na stanowisku pracy; Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia i zmiany umowy na umowę o pracę.
IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-06 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Częstochowa (śląskie)
WYDAWANIE I PRZYJMOWANIE TOWARÓW, ZARZĄDZANIE GOSPODARKĄ MAGAZYNOWĄ. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 w Bielsku-Białej.
KOSTA SP. Z O. O. - 2018-10-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw arabskich, obsługa klienta, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraszewo (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych dla gości hotelowych w restauracji hotelowej- dbanie o czystość miejsca pracy kuchni restauracyjnej i zaplecza magazynowego- obsługa pieca konwekcyjnego,trzonu kuchennego,wyparzarki
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Łódź (łódzkie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
Barbara Smolarek-Dziąg - 2017-08-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowanie potraw i napojów, bieżąca konserwacja urządzeń, wykańczanie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Poraj (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych typu socjalizacyjnego Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza Nr 1 "Sasanka" - 2019-04-23 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, doświadczenie zawodowe wymagane na podobnym stanowisku
CAKMAK DONER KEBAB SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Tłoki (wielkopolskie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Tarnów (małopolskie)
- w dni robocze pomoc dzieciom w przygotowaniu się do wyjścia do szkoły, sprzątanie po śniadaniu, odbiór dzieci ze szkoły (specjalnie przystosowanym rowerem) o 15:45 - za wyjątkiem środy – (szkoła oddalona ok. 1,5 km); przygotowywanie posiłków dla dzieci, kąpiel, lekcje, zajmowanie się dziećmi do powrotu rodziców do domu;- prace domowe: pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie, rodbne zakupy;- wieczorna opieka nad dziećmi wtedy, kiedy rodzice mają późne spotkania służbowe;
Rodzina prywatna - 2016-03-30 - Belgia (Belgia)