KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS.Utrzymanie porządku w kuchni i w pomieszczeniach należących do kuchni.
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS.Utrzymanie porządku w kuchni i w pomieszczeniach należących do kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, kierunek: kucharz
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe - 1 rok
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Orłowskiego 1, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, LM oraz skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Orłowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 31.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłków z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2018-06-28 - Modlnica (małopolskie)
Prace budowlane polegające na murowaniu i tynkowaniu ścian. Umowa o pracę na czas określony, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Opracowanie dań, sporządzanie posiłków wegańskich. Praca dwuzmianowa w godz. 8.00-16 oraz 11.00-19.00, w Bielsku-Białej. Oferta skierowana do osób zarejestrowanych w PUP, które nie ukończyły 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Bielsko-Biała (śląskie)
-przygotowywanie dań typu fastfood i pizzy-obsługa klientaOferta stażu - przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia - zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSILKÓW,obsługa kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2018-03-01 - Wioska (wielkopolskie)
Wymagania: książeczka sanitarno - epidemiologiczna, dośwaidczenie zawodowe.
"Zajazd w Centrum" przyjęcia, bankiety Agnieszka Wranik - 2016-02-10 - Nędza (śląskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
prowadzenie zajęć lekcyjnych z fizyki w szkole dla niepełnosprawnychintelektualnie. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy 1/4 lub 6/18 etatu w godzinach 8-12
Zespół Szkół Specjalnych w Opolu - 2018-11-16 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-05-17 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Sienno (wielkopolskie)
praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mysłowice (śląskie)
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Osła (dolnośląskie)
Obsługa wyciągu, kontrola wciągających, pomoc przy upadku osób wciągających się, stała łączność z nadzorującym pracę wyciągu.
FIDAGARIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-26 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
lepienie pierogów DIM SUM
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Parzniew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-04-26 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Puławy (lubelskie)
- załadunek, rozładunek i transport towarów na terenie Polski oraz UE;- dbałość o dobry stan techniczny pojazdu.
Kasprzyca Wiesław Transport Krajowy i Międzynarodowy - 2018-09-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- prace montaże przy produkcji dachów do samochodów cabrio
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Tychy (śląskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne stanowisko w prowadzeniu kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-03-03 - Murów (opolskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni benagalskiej. Przygotowanie dań. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
P5rzygotowywanie dań , sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień- catering. godziny pracy: 7-15 lub 9-17 Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą 501-207-900Oferta w sali: G
"RORO" Mirosław Rychel - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca według grafiku, miejsce pracy to Łukęcin (Kamień Pomorski)
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY WIELKI BŁĘKIT DANUTA I RYSZARD URBAŃSCY S.C. - 2016-06-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie gotowych posiłków typu fast-food, obsługa klienta oraz bezpośrednia sprzedaż. Praca na umowę zlecenie z wynagrodzeniem w wysokości 10 zł/godz. brutto. Praca w systemie trzyzmianowym w godz. 07.00-15.00, 15.00-23.00 oraz 23.00-07.00 (możliwość indywidualnego dopasowania godzin pracy).
MATIAS Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Gliwice (śląskie)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z recepturami, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, zarządzanie pomocnikami, stosowanie oryginalnych przypraw i produktów
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2018-03-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Mstów (śląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zawodowe o profilu ogrodniczym, doświadczenie, znajomość wykrywania chorób roślin i zapobieganie im, znajomość roślin (wiedza nt. sadzenia, obcinania oraz dobór ziemi). Charakterystyka pracy: pielęgnacja roślin, pielenie, wyrywanie chwastów, przekopywanie i nawożenie, przycinanie krzewów, formowanie roślin, obsługa maszyny i urządzeń wykorzystywanych w ogrodnictwie, wiedza nt. roślin, jak sadzić, obcinać oraz dobierać ziemię. Kontakt z pracodawcą osobisty.
GRINN - PLUS ŁUKASZ DURCZOK - 2018-01-12 - Rybnik (śląskie)