KUCHARZ Radom oferta pracy 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Dba艂o艣膰 o jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, w艂a艣ciwa obs艂uga sprz臋tu i urz膮dze艅 kuchennych,wsp贸艂udzia艂 przy uk艂adaniu jad艂ospis贸w.
Data publikacji: 2019-10-23
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:SADK脫W 9, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Dba艂o艣膰 o jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, w艂a艣ciwa obs艂uga sprz臋tu i urz膮dze艅 kuchennych,wsp贸艂udzia艂 przy uk艂adaniu jad艂ospis贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Radom
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KWALIFIKACJE GASTRONOMICZNE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DLA CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: A/B) dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kurs gastronomiczny
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjno艣膰
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
SADK脫W 9, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: SADK脫W
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?545ab53312fc047f783332e9b642b3f5
Podobne oferty pracy
obs艂uga kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJPRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUP脫W, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, UTRZYMANIE PORZ膭DKU NA STANOWISKU PRACY, PRZYGOTOWYWANIE MENU, JAD艁OSPISUWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIAPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸w.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - K臋ty (ma艂opolskie)
Praca na stanowisku kucharza, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Iwiec (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni dalekowschodniej z wykorzystaniem i znajomo艣ci膮 przypraw i nrz臋dzi u偶ywanych w Azji.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Gudowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w hotelupe艂nienie funkcji szefa kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO UZDROWISKOWE "USTRO艃" SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Kadyny (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
KUCHARZ W PLAC脫WCE SZKOLNO WYCHOWAWCZEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesno艣ci.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-02-20 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie prostych potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wykszta艂cenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Rybnik (艣l膮skie)
WZNOSZENIE 艢CIAN Z CEGIE艁, KAMIENI, ELEMENT脫W BETONOWYCH, GIPSOWYCH I INNYCH MATERIA艁脫W CERAMICZNYCH, MUROWANIE FUNDAMENT脫W, 艢CIAN NO艢NYCH, OS艁ONOWYCH I DZIA艁OWYCH;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI ZAWODOWE, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO;
AM MAX SP. Z O.O. - 2016-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie gor膮cych posi艂k贸w ( obiad贸w). Dbanie o czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gda艅sk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Us艂ugowy Sebastian W贸jcicki - 2017-10-27 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w ,- Praca 2-zmianowa w godz: 7:00-15:00; 12:00-18:00, dodatkowo soboty, niedziele i 艣wieta wg grafiku,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮 ,- Kontakt telefoniczny 509-199-533
JAD艁OSTACJA ARKADIUSZ KOTLICKI - 2017-03-14 - Tczew (pomorskie)
zapoznanie si臋 ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Bia艂o艣liwie (wielkopolskie)
uprawnienie na przew贸z rzeczy
Andrzej Elert ZAK艁AD US艁UGOWO HANDLOWY" M艁YN BOREK" - 2019-03-18 - Borek (kujawsko-pomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem pracy.
LUFTHANSA SYSTEMS POLAND SP Z O.O. - 2019-09-16 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Mi臋dzynarodowej , przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe , dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierowa膰 na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wy艂膮cznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
MIEJSKI O艢RODEK SPORTU I REKREACJI WA艁CZ - 2019-03-18 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiej臋tno艣膰 prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiej臋tno艣膰 kierowania personelem ni偶szego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR IN呕.DARIUSZ KUCZY艃SKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmi艅sko-mazurskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek i higien臋 pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Jachranka (mazowieckie)
- Przygotowanie da艅, dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy i dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t. - Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 osoby niepe艂nosprawne. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (艣l膮skie)
obs艂uga klienta, przyjmowanie samochod贸w do serwisu, otwieranie zlece艅, nadz贸r nad prowadzeniem napraw
Sikora AC Sp.z o.o. - 2017-08-08 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Kucz贸w (艣wi臋tokrzyskie)