KUCHARZ Racibórz oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Data publikacji: 2019-01-29
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 8-9, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.spolemraciborz.pl
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw orientalnych. Obróbka wstępna mięsa i warzyw. Wydawanie gotowych potraw, wprowadzanie nowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kolonia Poczesna (śląskie)
- obsługa pieca TANDOOR,- przygotowywanie list zaopatrzeniowych,- opracowanie kart menu.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
-obsługa rezerwacji hotelowych-meldowanie gości -rozliczenia pobytów
K.F.D. ARCHITEKT SP.J. - 2018-10-18 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowanie i serwowanie dan, przygotowanie i serwowanie dań bankietowych, wdrążanie i przestrzeganie HACC, tworzenie nowej oferty gastronomicznej.około 168 h pracy w miesiącu Dyspozycyjność wg potrzebPrzewidywany czas pracy : 3 lata sala G
Grupa Hotelarsko-Gastronomiczna sp. zo.o. spółka komandytowa - 2018-04-17 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zapewnienie najwyższej jakość produktów w połączeniu z jakością obsługi i estetyką wydawanych potraw dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu przestrzeganie zasad postępowania z żywnością przestrzeganie i właściwie stosowanie obowiązujących zasad /przepisów BHP, Ppoż., Sanepid-u utrzymywanie wysokich standardów sanitarnych w ramach prowadzonej działalności przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w produkcji gastronomicznej
"Społem" Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2018-10-02 - Augustów (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Ustka (pomorskie)
-zapoznanie się ze strukturą organizacyjną Oddziału ZUS w Częstochowie,-zapoznanie się z zadaniami i procesami realizowanymi w Wydziale Obsługi Prawnej,-zapoznanie się z podstawowymi przepisami i aktami prawnymi,-pomoc w segregowaniu i układaniu dokumentów.
ODDZIAŁ ZUS W CZĘSTOCHOWIE - 2015-11-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowanie potraw ukraińskich oraz różnych wyrobów kulinarnych w tym ciast i innych przysmaków cukierniczych.
RAJ SMAKOSZA - Mariusz Kaczor - 2016-07-13 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min.3m-ce. Umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
DAWMAX Oleg Rab - 2016-08-22 - Tłuszcz (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; odczytywanie oryginalnych receptur i produktów; umowa na 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Pabianice (łódzkie)
wg stanowiska
Hotelarstwo Gastronomia i Handel Anna Pajewska - 2016-03-31 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu m.in.- zapoznanie się zuzgodnieniami kuchni oraz produktami do wykonywania dań i ich sporządzenia- umiejętność robienia pizzy i dań
kontakt przez PUP - 2015-11-28 - Żywiec (śląskie)
-nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z klientami biznesowymi, -prezentowanie oprogramowania, -tworzenie ofert handlowych
BMS Creative T. Wyrozumski Sp.J. - 2017-06-05 - Rączna (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie dań głównych,przygotowywanie karty oraz nowych potraw,przygotowywanie posiłków na zamówienie
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Włoszakowice (wielkopolskie)
Praca nauczyciela wspomagającego dla dziecka z zespołem Aspergera.
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 3 IM. LOTNIKÓW POLSKICH W PILE - 2016-07-08 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
kierowca autobusu
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Pieniężno (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Sprzedawca
Bartosz Kruk Delikatesy Centrum - 2018-09-05 - Bilcza (świętokrzyskie)
gotowanie w przedszkolu dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat
Miejskie Przedszkole Nr 17 - 2017-02-22 - Piekary Śląskie (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
MEEA Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Sopot (pomorskie)
Przygtowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Łódź (łódzkie)
Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów.
FIRMA GASTRONOMICZNA "DR" - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw z karty dańI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)