KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygtowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni chińskiej
Data publikacji: 2017-11-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygtowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni chińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
2-3 lat - staż pracy.Umiejętność przygotowywania kuchni chińskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.11.2017
Data dodania oferty pracy: 16.11.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
dbnie o jakość serwowanych potraw, przygotowywanie potraw wg HCCP, dbanie o wszystkie urządzenia na kuchni, dbanie o porządek w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Radosław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-04-16 - Kościerzyna (pomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-06-20 - Zaczernie (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia polska i śródziemnomorska. Miejsce pracy CH PORT Łódź ul. Pabianicka 245
UNICO S.C - 2017-10-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań: Gyros, Falafel, Tortilla i inne dania orientalne. Miejsce pracy: Wrocław ul. Igielna 16Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Odbieranie zamówień wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, schładzanie i mrożenie produktów, organizowanie stołu szwedzkiego.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łańcut (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 12.00- 20.00
GOŚCINIEC STAROPOLSKI KATARZYNA HLIWSKA - 2018-06-26 - Główczyce (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Sędziszowa (dolnośląskie)
obsługa klientów na stoisku mięso-wędliny, przyjmowanie dostaw, wykładanie towaru, uzupełnianie cen, utrzymanie porządku w sklepie
BONUS ELŻBIETA PIWOWAR,SZYMON MIZGAŁA S.C. - 2016-12-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej od podstaw. Wymagana znajomość kuchni włoskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
Praca w kuchni.Wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. "B".Dodatkowo w zastępstwie praca jako rozwoziciel posiłków.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2018-02-06 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
Zapoznanie się z przepisami BHP i P.poż, HACCAP, zapoznanie wykorzystywanych narzędzi, przygotowywanie stanowiska pracy, nauka przechowywania żywności, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów, przygotowanie potraw, wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Zakrzew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Żary (lubuskie)
Aktywne pozyskiwanie klientów. Realizacja zleconych celów. Prezentacja produktów i usług. Tworzenie bazy danych.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Płock (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE MENU WDŁ. OBOWIĄZUJĄCYH GRAMATUR, Z WPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE (KUCHARZ), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEMIEJSCE PRACY W ŚWINOUJŚCIUGODZINY PRACY:06:00-14:00;14:00-22:00
HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Stare Babice (mazowieckie)
według stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-08-04 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na kuchni w pizzerii.
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-03-31 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepełnosprawnymi. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2016-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowe Makropol Józef Szerel - 2018-08-08 - Suwałki (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przeglądy okresowe, konserwacja oraz naprawy maszyn i urządzeń; zabezpieczenie sprawnego funkcjonowania parku maszynowego na terenie Zakładu; naprawa wózków akumulatorowych; przegląd i naprawa kabin śrutowniczych i malarskich.
Zamet Industry Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K. - 2018-06-14 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy, wyrób pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porządkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BARTŁOMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12/30 kg. Praca w godz. 6-14. 12-20.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-04-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)