KUCHARZ Psary oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅.Zadania zawodowe:- obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;- pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;- ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;- obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;- wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wydawanie wyrob贸w kulinarnych;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;Praca jednozmianowa od godziny 5:30 do godziny 12:00 b膮d藕 od godziny 7:00 do 14:00. Praca 7 dni w tygodniu.Wynagrodzenie 2800 z艂 brutto plus atrakcyjny system premiowy (premia regulaminowa, premia uznaniowa, dodatek za wys艂ug臋 lat, jubileusze itp.).I umowa na czas okre艣lony 6 miesi臋cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Miejsce wykonywania pracy Sarn贸w ul. Wiejska 104.
Data publikacji: 2020-10-21
Lokalizacja: Psary (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Psary, powiat: b臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅.Zadania zawodowe:- obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;- pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;- ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;- obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;- wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wydawanie wyrob贸w kulinarnych;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;Praca jednozmianowa od godziny 5:30 do godziny 12:00 b膮d藕 od godziny 7:00 do 14:00. Praca 7 dni w tygodniu.Wynagrodzenie 2800 z艂 brutto plus atrakcyjny system premiowy (premia regulaminowa, premia uznaniowa, dodatek za wys艂ug臋 lat, jubileusze itp.).I umowa na czas okre艣lony 6 miesi臋cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Miejsce wykonywania pracy Sarn贸w ul. Wiejska 104.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie 2800 z艂 brutto plus atrakcyjny system premiowy (premia regulaminowa, premia uznaniowa, dodatek za wys艂ug臋 lat, jubileusze itp.).
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Psary
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: b臋dzi艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2401
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.10.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: do艣wiadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie min. zawodowe typ: gastronomiczne np. kucharz.Min. 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego na stanowisku kucharza.Motywacja do pracy, dyspozycyjno艣膰.Ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna) b膮d藕 gotowo艣膰 do jej wyrobienia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6252471251
danePracodawcy_regon: 384543266
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w B臋dzinie
Adres pracodawcy:
Ignacego Krasickiego 17A, 42-500 B臋dzin, powiat: b臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Dokumenty aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: b臋dzi艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2401
Gmina pracodawcy: B臋dzin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B臋dzin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937899
Ulica pracodawcy: Ignacego Krasickiego
Numer budynku pracodawcy: 17A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w B臋dzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 20.11.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?34cce75124b742a4cccec0ae8fcdbcc7
Podobne oferty pracy
wst臋pnaobr贸bka i sportzadzanie da艅 z karty menu, potraw regionalnych kuchni poskiej i innych narod贸w praz potraw i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Wyka艅czanie porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ku藕nica Skakawska (艂贸dzkie)
Kucharz
TANKPOL R. Mosio i Wsp贸lnicy Sp. Jawna - 2016-06-21 - Szczucin (ma艂opolskie)
Obs艂uga recepcyjna go艣ci hotelu
Forum - Inwest Sp z o.o ZDW Mi臋dzyzdroje - 2019-09-26 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA SUR脫WEK, OBR脫BKA MI臉SA, WARZYW, PRACE POMOCNICZE NA KUCHNI, PRZYGOTOWANIE ZUP
kontakt przez OHP - 2020-03-04 - Kosakowo (pomorskie)
- Przygotowanie stanowiska pracy - Sprz膮tanie- Mycie urz膮dze艅 gastronomicznych- Ocena przydatno艣ci produkt贸w do sprzeda偶y- Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych- Przygotowanie potraw do sprzeda偶y- Pakowanie produkt贸w/potraw- Obs艂uga urz膮dze艅 do sprzeda偶y kasa fiskalna, terminal p艂atniczy- Obs艂uga klienta- Wsp贸艂艂praca na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Kartuzy (pomorskie)
prace porz膮dkowe i sprzataj膮ce na terenie budowy
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Pszczyna (艣l膮skie)
Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y w szczeg贸lno艣ci: utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych; przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w; porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w; okres pr贸bny 3 miesi膮ce; godziny pracy: 5.00- 17.00
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2018-10-05 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowanie i montaz deskowa艅
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Jakubowice Koni艅skie (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, pierwsza umowa na okres pr贸bny, dwie zmiany 06.00 - 14.00 i 09.00 - 17.00.
Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2020-05-13 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/艣rednie; znajomo艣膰 kuchni gruzi艅skiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni gruzi艅skiej; mile widziana ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; komunikatywna znajomo艣膰 j. gruzi艅skiego. Obowi膮zki: sporz膮dzanie potraw kuchni gruzi艅skiej; serwowanie potraw go艣ciom restauracji; obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
obsuga maszyn w艂贸kienniczych, przew贸z surowc贸w i wyrob贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
OBLICZANIE WARTO艢CI OD呕YWCZEJ, POBIERANIE SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CIWYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃, UMIEJ臉TNO艢膯 FILETOWANIA RYB I DROBIU, OBR脫BKA GARMA呕ERYJNA MI臉SA, PRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA WA呕NA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA,MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIAPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭
RYDLA 52 JAROS艁AW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SP脫艁KA CYWILNA - 2019-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
NOVBAU BIS 艁UKASZ NOWICKI - 2016-01-27 - Grabownica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulei, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - M艂awa (mazowieckie)
przygotowanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bendalskiej. sk艂adanie zam贸wie艅 zagranic臋
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw. Wykonywanie ro偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury. Dbanie o czysto艣膰 w kuchni. Wsp贸艂praca z innymi pracownikami. Przestrzeganie przepis贸w BHP. Dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci. Porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych.- Miejsce wykonywania pracy: Siedziba firmy Katowice + teren ca艂ej Polski wed艂ug zlece艅.- Godziny pracy wed艂ug zlece艅.
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Katowice (艣l膮skie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem zestaw贸w.
kontakt przez OHP - 2016-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZT膭 MATEUSZ CHO艁ODY - 2017-03-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw i napoj贸w
"SABAUDIA" PIZZERIA Bo偶ena Kowal - 2017-10-31 - Bi艂goraj (lubelskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w oraz dbanie o kuchni臋.
CARITAS DIECEZJI WARSZAWSKO-PRASKIEJ - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 restauracyjnych wed艂ug zam贸wie艅 go艣ci.
CORONA Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie kebaba,sosu,sa艂atek
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i m艂odzie偶y w plac贸wce o艣wiatowej. Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Bia艂ej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2018-08-27 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mi臋sa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i posi艂k贸w przy u偶yciu pieca konwekcyjno-parowego, opracowywanie menu i przepis贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)