KUCHARZ PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD Ruda Śląska oferta pracy AMREST Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań typu fast food ( marynowanie, smażenie)
Data publikacji: 2019-01-03
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: AMREST Sp.z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Piastów Śląskich 11, 41-706 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań typu fast food ( marynowanie, smażenie)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana książeczka sanepidowska aktualna Miejsce wykonywania pracy Restauracja KFC HALEMBA MOP A4 RUDA ŚLĄSKA. Pracodawca oferuje: Posiłek pracowniczy. Atrakcyjny system premiowy. Wyjątkowe produkty KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks w super cenach. Ubezpieczenie zdrowotne i kartę sportową. Możliwość rozwoju i szybkiego awansu zawodowego, praca na 1/2 etetu pon - niedz. 06:00-24:00 według grafiku, możliwa również praca na 3/4 etatu
Nazwa pracodawcy: AMREST Sp.z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Aleja Piastów Śląskich 11, 41-706 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Ulica pracodawcy: Aleja Piastów Śląskich
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.01.2019
Data dodania oferty pracy: 03.01.2019
Oferta pracy ważna do: 01.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych, utrzymanie czystości na kuchni oraz zmywaku.
TRAVEL ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-01-02 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2017-03-08 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW, OWOCÓW I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, POŻĄDANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ30GODZIN PRACY W TYGODNIU
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla osób zamieszkałych w domach pomocy społecznej oraz pakowanie posiłków w termopaki i termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-09-12 - Poznań (wielkopolskie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców SPOŁEM w Kościerzynie - 2018-03-22 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Szkoła Podstawowa nr 7 - 2017-08-24 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
SŁONECZNE WZGÓRZE JANINA MYSZKA - 2017-06-30 - Bolszewo (pomorskie)
praca w charakterze kucharza, przygotowanie i podawanie dań z karty, przygotowanie przystawek przygotowanie pieczeni, warzyw, przygotowanie sałatek
Schwab's Landgasthof Joachim Schwab - 2015-11-12 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Zabawa (małopolskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne. Kontakt osobisty.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Kasjer-Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Rewal (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
profesjonalna, zgodna ze standardami obsługę Klienta, rozkładanie i uzupełnianie towaru w salonie, zwiększanie sprzedaży poprzez dbanie o satysfakcję Klientów, znajomość standardów ekspozycji towaru i umiejętność ich wykorzystania, dbanie o wizerunek sieci CCC, czynne uczestnictwo w tworzeniu zintegrowanego i efektywnego zespołu
CCC S.A. - 2018-01-19 - Kutno (łódzkie)
kreatywność i twórcze podejście do realizowanych projektów, umiejętność projektowania i składu materiałów poligraficznych (DTP)
WEBER GROUP Michał Siedlecki - 2015-12-03 - Świdnica (dolnośląskie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowanie posiłków dla uczniów w szkole i w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Kisielice (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów. Sprawdzanie czystości następujących obszarów powiązanych z kuchnią: magazyny, chłodnie, miejsca do składowania artykułów suchych w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.Praca ul. Legionów 31 (pod przedszkolem Balonik)
Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina - 2016-01-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w małej gastronomii
PIZZERIA POD ZEGAREM Karolina Szejna - 2017-08-25 - Stawiguda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Gniew (pomorskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie się z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW I OBRÓBKA ART.SPOŻYWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowcówSPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTOŚCI, NACZYŃ, NARZĘDZI I SPRZĘTU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczyń odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorzałe (pomorskie)
wypiek pizzy, przyrządzanie potraw, obróbka warzyw, przygotowanie deserów, obsługa mikrofali, frytkownicy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-06-22 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ,
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)