KUCHARZ Przemyśl oferta pracy "API" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Andrzej Pichur
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych,przygotowywanie pizzy
Data publikacji: 2020-06-22
Lokalizacja: Przemyśl (podkarpackie)
Pracodawca: "API" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Andrzej Pichur
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 5, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych,przygotowywanie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. od 7,00 - 14,00 i od 14,00 - 22,00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przemyśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Przemyśl
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1862
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przemyśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania i wypieku pizzy,przygotowywanie dań ciepłych.
Nazwa pracodawcy:
"API" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Andrzej Pichur
danePracodawcy_nip: 7950013357
danePracodawcy_regon: 650111101
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 30, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Przemyśl
danePracodawcy_kodPowiatu: 1862
Gmina pracodawcy: Przemyśl
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Przemyśl
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971672
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil działalności pracodawcy: wynajem nieruchomości
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 22.06.2020
Oferta pracy ważna do: 10.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?54088e0e12cb6250325a3282109d07d7
Podobne oferty pracy
Profesjonalne przygotowywanie dań, serwis a la carte
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-05-04 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie półproduktów, wydawanie dań.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu gastronomicznego, obsługa urządzeń
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-19 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie dań egipskich,znajomość języków niezbędnych w kontaktach z pracodawcą i handlowcami z egiptudoświadczenie zawodowe: 5 lat w kuchni egipskiej
KING TUT S.C. - 2016-06-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych w restauracji oraz dań na wynosprzygotowywanie bankietów i cateringówwydawanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przyrządzanie kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesności.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
obróbka mięs, wykładanie plater garmażeryjnych, wydawanie dań z kuchni zarówno na wywóz jak i w lokalu, usługi cateringowe
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka (Restauracja Alanya) - 2016-11-03 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (m.in. zupy, dania mięsne, dania z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Grzędy (mazowieckie)
zadania związane z meldowaniem i wymeldowywaniem gości hotelowych, wystawianie dokumentów sprzedaży, obsługa korespondencji, przyjmowanie rezerwacji.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2020-01-07 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej ,zamawianie towarów od dostawców pochodzenia wietnamskiego, jak i z Wietnamu
QUANG NGUYEN HONG HANDEL DETALICZNO - HURTOWY "LINH-QUAN" - 2018-10-18 - Jabłonowo (mazowieckie)
kuchnia grecka i włoska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
SOLEIL Gandurska Bogusława - 2020-06-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydanie. Utrzymanie czystosci i porządku na stanowiku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-07-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków.
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2016-06-02 - Ślesin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Wędrowiec Ewa Wystup - 2017-09-29 - Bytom (śląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Kolejna umowa na 2 lata. Kolejna umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca wielozmianowa w godzinach: 6:00-22:00. Praca również w soboty niedziele. W przypadku organizowanych imprez okolicznościowych godziny pracy mogą się wydłużyć nawet do piątej rano. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok).
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywania półproduktów i surowców, sporządzanie dań kuchni azjatyckiej w szczególności kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Warszawa (mazowieckie)
Zakres pracy właściwy dla stanowiska kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań.
"Społem" PSS - 2019-12-02 - Racibórz (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Stowarzyszenie na rzecz Edukacji i rozwoju Doliny Popradu - Szkoła Podstawowa nr 2 - 2017-10-17 - Muszyna (małopolskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej zgodnie z obowiązującymi standardami z użyciem narzędzi i maszyn gastronomicznych, zarządzanie personelem,
"FRANEK" Piotr Franczak - 2019-07-31 - Łuków (lubelskie)
Znajomość organizacji pracy na kuchnii,umiejętność gotowania dla 300 osób,praca z zespołem posługującym się językiem rosyjskim.
SPORT PROMOTION ARKADIUSZ MĄCZKA - 2017-08-30 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w tym kuchni azjatyckiej1/2 etatu, 20 godzin tygodniowoGodziny pracy do uzgodnieniaMiejsce pracy Elbląg
kontakt przez PUP - 2020-06-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, dbałość o walory smakowe i estetyczne
FUNDACJA ORŁY SPORTU - 2018-04-27 - Puck (pomorskie)