KUCHARZ Oborniki oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka (Restauracja Alanya)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: obróbka mięs, wykładanie plater garmażeryjnych, wydawanie dań z kuchni zarówno na wywóz jak i w lokalu, usługi cateringowe
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Oborniki (wielkopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka (Restauracja Alanya)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Droga Leśna 1, 64-600 Oborniki, powiat: obornicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka mięs, wykładanie plater garmażeryjnych, wydawanie dań z kuchni zarówno na wywóz jak i w lokalu, usługi cateringowe
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
na początku umowa zlecenie ok. 3 miesięcy, z możliwością otrzymania umowy o pracę.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: obornicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kreatywność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: obróbka mięs, garmażerka
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka (Restauracja Alanya)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Obornikach
Adres pracodawcy:
Droga Leśna 1, 64-600 Oborniki, powiat: obornicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
na rozmowę z pracodawcą należy zabrać ze sobą CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: obornicki
Gmina pracodawcy: Oborniki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oborniki
Ulica pracodawcy: Droga Leśna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Obornikach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 04.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Zarządzanie zespołem oraz działalnością sprzedażową. Aktywna sprzedaż produktów i usług finansowych. Realizowanie założonych planów sprzedażowych. Organizowanie i współudział w organizowaniu działań marketingowych na rynku lokalnym. Motywowanie i rozwijanie kompetencji podległych pracowników.Praca w Katowicach: ul. Dębowa 7.- Wynagrodzenie: 2000 - 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, potem umowa na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godz.: 9:15-17:15. Wymagania: wykształcenie minimum średnie. Doświadczenie związane z zarządzaniem zespołem sprzedażowym, doświadczenie związane ze sprzedażą oraz obsługą Klienta. Oczekujemy: rozwiniętych kompetencji menadżerskich i sprzedażowych, znajomości specyfiki lokalnego rynku usług finansowych, dużego zaangażowania i motywacji do pracy, uporu i nastawienia na realizację celów, dobrej znajomości obsługi MS Office. Kontakt e-mail: rekrutacja (at) skokpiast.pl
SPÓŁDZIELCZA KASA OSZCZĘDNOŚCIOWO-KREDYTOWA PIAST - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
Obsługa gościa indywidualnego oraz gościa bankietowego i weselnego. Dbanie o czystość i porządek, odbieranie towaru.
COFFEE sp z o.o. - 2017-10-18 - Kroczyce (śląskie)
Przestrzeganie przepisów BHP, wykonywanie różnych prostych prac fizycznych, takich jak: przenoszenie porzadkowanie terenu, posługiwanie sie prostymi narzędziami, wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego.
"ELPOLOGISTYKA" Sp.z. o. o. - 2018-02-09 - Zawada (świętokrzyskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Nowa Sól (lubuskie)
praca w systemie dwuzmianowym w godzinach od 07:00 do 23:00; przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2018-04-26 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw (surowców) - dań kuchni włoskiej, orientalnej i polskiej. Prace porządkowe - mycie sprzętów i sprzatanie kuchni po zakończonym dniu pracy. 168 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sierpc (mazowieckie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (śląskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zamawianie towaru, dekoracja posiłkow, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Unisław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
przygotowywanie bankietów, dań kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Człuchów (pomorskie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej - katering, godziny pracy do ustalenia od poniedziałku do niedzieli
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2015-11-12 - Kajetany (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; Doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposażonej kuchni, możliwość pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-11-24 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych kuchni polskiej i europejskiej
SETIAN S.C. Restauracja OLIMP - 2016-07-12 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków mieszkańcom domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku - 2018-07-10 - Brańsk (podlaskie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań wg specyfiki pracy i charakteru restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Ustronie (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-02-02 - Brynica (opolskie)