KUCHARZ Racib贸rz oferta pracy "Spo艂em" PSS

Zapoznaj si臋 z ofert膮 sklepu internetowego na wanny.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽262 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 da艅.
Data publikacji: 2019-12-02
Lokalizacja: Racib贸rz (艣l膮skie)
Pracodawca: "Spo艂em" PSS
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 8-9, 47-400 Racib贸rz, powiat: raciborski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 da艅.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽262 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Racib贸rz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: raciborski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Racib贸rz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽262 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: "Spo艂em" PSS
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racib贸rz, powiat: raciborski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racib贸rz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Racib贸rz
Adres strony pracodawcy: www.spolemraciborz.pl
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Sprzeda偶 detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewag膮 偶ywno艣ci napoj贸w i wyrob贸w tytoniowych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2019
Oferta pracy wa偶na do: 02.12.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.12.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e5ad0345b27afd33b0ee49f5fcfcd987
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Leszno (mazowieckie)
Praca w kuchni i przygotowanie posi艂k贸w. samodzielno艣膰 w pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Lubichowo (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 2 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 15 miesi臋cy (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 lata). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (艣l膮skie)
- PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W KOREA艃NSKICH,
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-02-23 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem I zmiana: 08.00 - 12.00 1/2 etatu - 1125z艂 brutto m-c okres zatrudnienia: 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶 produkt贸w, obs艂uga maszyny do lod贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, sk艂adanie i wydawanie zam贸wie艅; McDonald's w Tbg; r贸wnowa偶ny system czasu pracy godz. 6-24
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie kebab贸w, przyjmowanie zam贸wie艅.
BOGUS艁AWA PELIWO KING KEBAB - 2019-05-23 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Korczowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad prac膮 restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespo艂em w j臋zyku hindi; umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego). - Praca na dwie zmiany w godz. 6:00-14:00 i 11:00 - 18:00 (zmiany ustalane wg grafiku)
Szpital Powiatowy w Zawierciu - 2019-06-18 - Zawiercie (艣l膮skie)
Praca w "Bar Stary" Wroc艂aw ul. Bystrzycka 69c. Wynagrodzenie na okresie pr贸bnym 1750z艂.Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 tel. 788 153 315.Oferta dost臋pna w sali G.
PA-MA Jolanta Kaczy艅ska - 2015-12-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
Kompletowaniei archiwizowanie dokument贸w, odbieranie i wysy艂anie maili, pomoc w przygotowywaniu dokument贸w ksi臋gowych i kadrowych. Mog膮 aplikowa膰 osoby z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci.
POLONEZ - SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-11-19 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie konkretnych da艅 na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mi臋s
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 posi艂k贸w cateringu dietetycznego
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-02-13 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie da艅.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe TURKUS Jacek U艂anowicz - 2016-06-13 - Suwa艂ki (podlaskie)
obowi膮zki wynikaj膮ce z umowy agencyjnej
Spo艂em Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w Kutno - 2017-04-03 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo - Handlowe AGRA Pacan贸w - 2016-06-10 - Pacan贸w (艣wi臋tokrzyskie)
WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWEGODZINY PRACY OD 12-22
FIRMA ORZECH RESTAURACJA D膭BSKA 7 JERZY ORZECHOWSKI - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi maszyn i urz膮dze艅, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Wierzbna (podkarpackie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zak膮sek; wydawanie posi艂k贸w; utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprz臋t.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWER Mariusz S艂upecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga gastronomiczna w "Sza艂asie Pod D臋bem".Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w godzinach 7-15 15-23.
Firma "Jur-Met-Trans" Jerzy Jab艂o艅ski - 2017-04-10 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
Bran偶a spo偶ywcza - obieranie mi臋sa, warzyw, podstawowa kontrola procesu produkcji.
PERFECT PLUS Sp. z o.o. PRZEDSI臉BIORSTWO ZAOPATRZENIA GASTRONOMICZNEGO - 2017-11-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy 艢wi臋tosz贸w - 2016-12-12 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 detaliczna odzie偶y w wyspecjalizowanychsklepach Tifo
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowanie i gotowanie posi艂k贸w, przygotowanie jad艂ospisu i zam贸wie艅 towaru
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-02-14 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)