KUCHARZ Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Kolejna umowa na 2 lata. Kolejna umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca wielozmianowa w godzinach: 6:00-22:00. Praca r贸wnie偶 w soboty niedziele. W przypadku organizowanych imprez okoliczno艣ciowych godziny pracy mog膮 si臋 wyd艂u偶y膰 nawet do pi膮tej rano. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok).
Data publikacji: 2019-02-26
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Kolejna umowa na 2 lata. Kolejna umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca wielozmianowa w godzinach: 6:00-22:00. Praca r贸wnie偶 w soboty niedziele. W przypadku organizowanych imprez okoliczno艣ciowych godziny pracy mog膮 si臋 wyd艂u偶y膰 nawet do pi膮tej rano. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Kolejna umowa na 2 lata. Kolejna umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok).
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE 呕YWNO艢CI DLA ODBIORC脫W ZEWN臉TRZNYCH (KATERING).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.02.2019
Data dodania oferty pracy: 25.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 19.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
"EUROPA" s.c. Jaro艅ska Patrycja, Teresa Dominiak - 2016-03-22 - D膮browice Stare (wielkopolskie)
praca w kuchni
PPHU Pod 呕aglami Zbigniew Nasuta - 2017-04-25 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
- gotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla gosci
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
zakuwanie przewod贸w hydraulicznych, kontakt z klientem, przygotowywanie ofert handlowych,nape艂nianie akumulator贸w hydraulicznych, drobne prace remontowo-mech., wykonywanie pomiaru oleju , serwis suszaczy, chiller贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Tychy (艣l膮skie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennegosporz膮dzanie potraw zgodnie z gramatur膮Oferta Sta偶owa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku i higieny pracy, terminowe i prawid艂owe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c - 2016-02-24 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-08-03 - Lubin (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - W臋gr贸w (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej.Praca na dwie zmiany, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wroc艂aw, lokale nale偶膮ce do firmy Jankiewicz Jerzy. Oferta dost臋pna w sali G.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Organizacja pracy w kuchni. Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-12-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Sp贸艂ka Cywilna S. Za艂uski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Gliwicka Agencja Turystyczna S.A. Oddzia艂 "Zamek" w Lesku - 2018-07-04 - Lesko (podkarpackie)
Planowanie pracy na kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o zaopatrzenie w surowce.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiej臋tno艣ci: gotowania potraw ukrai艅skich, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zi贸艂 i innych produkt贸w stosowanych w kuchni ukrai艅skiej, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
kucharz
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe MIRJAN S.C. Miros艂aw Plebanek,Anna Plebanek - 2018-06-14 - Rad艂贸w (ma艂opolskie)
TRANSPORT KRAJOWY
TRANSPORT ZAROBKOWY "TURBO-TRANS"MAREK KALBUKOWSKI - 2019-01-08 - Zielin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, 1/2 etatu
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2018-11-13 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potra wg standard贸w
"QLT RESTAURANT & BAR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2018-07-25 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchnii indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni hinduskiej, pakista艅skiej, arabskiej
ROF Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Buk (wielkopolskie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W GOTOWYCH I NAPOJ脫W, ZMYWANIE NACZY艃 PO POSI艁KACH, PRZECHOWYWANIE I ZABEZPIECZANIE 呕YWNO艢CI, UK艁ADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - 呕o艂ynia (podkarpackie)
Przygotowywanie menu i przygotowanie wed艂ug posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, deser贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wie艅. Praca w godzinach 11:00-22:00. Oferta pracy w ramach programu skierowanego dla os贸b do 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Sufczyn (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 typu fast-food, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wps贸艂praca w zespole
Andrzej Wojty艂a Us艂ugi Gastronomiczne "Wypas" - 2018-05-07 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2019-02-05 - Lubart贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przek膮sek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczk贸w (opolskie)