KUCHARZ Prószków oferta pracy Publiczny Żłobek w Prószkowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Data publikacji: 2019-12-30
Lokalizacja: Prószków (opolskie)
Pracodawca: Publiczny Żłobek w Prószkowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Daszyńskiego 1/G, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prószków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prószków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Publiczny Żłobek w Prószkowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Daszyńskiego 1/G, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Prószków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Prószków
Ulica pracodawcy: Daszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2019
Oferta pracy ważna do: 11.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fcaa9333043150f5b488881376b77813
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PAWEŁ SZMIGIEL - 2018-06-18 - Nowe Guty (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Firma Handlowo-Usługowa "INWEST BUD" T. Woźniczka, M. Woźniczka Spółka Jawna - 2018-06-26 - Dobczyce (małopolskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2018-01-25 - Świętochłowice (śląskie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-03-02 - Solina (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, zamówienia towarów
"DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKUŁA SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-05 - Białystok (podlaskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-08-29 - Tarnów (małopolskie)
1. Prowadzenie dziennika korespondencji i innych dzienników i rejestrów.2. Rejestracja poczty zwykłej i resortowej, przygotowywanie dokumentów do wysyłki.3. Obsługa urządzeń biurowych w tym faksu, ksero.4. Przyjmowanie i załatwianie rozmów telefonicznych.5. Archiwizowanie spraw (dokumentacji) ostatecznie załatwionych zgodnie z obowiązującymi przepisami.6. Archiwizowanie dokumentów jawnych.7. Ewidencjonowanie przychodzącej i wychodzącej korespondencji w dziennikach korespondencyjnych.8. Przyjmowanie interesantów i kierowanie ich do odpowiednich komórek.9. Prowadzenie skorowidzów.10. Sporządzanie opisów akt przekazanych.11. Prowadzenie innych rejestrów tj. książek doręczeń, dzienników podawczych, rejestrów poczty.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Kartuzy (pomorskie)
gotowanie posiłków z zachowaniem diet
Niepubliczny Z-d Opiekuńczo-Leczniczy Sióstr Elżbietanek - 2016-06-28 - Miłków (dolnośląskie)
- sporzadzanie posiłków wg receptur,- dbanie o stanowisko pracy,- przekazywanie informacji potrzebnych produktach
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Myszków (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-12-18 - Kościerzyna (pomorskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ (ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-03-03 - Ziębice (dolnośląskie)
Gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemniaczanych bez mąki. UMowa o pracę na cazs nieokreslony. Praca na 1/2 etatu, na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. Oferta dsotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw znajdujących się w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-03-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
pozyskiwanie nowych kontrahentów z Ukrainy, Rosji i Białorusi
Jacek Kucharski "MOTO GUARD" - 2016-03-10 - Krzywiń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; godz.13.00-21.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy S.C - 2018-01-04 - Kielce (świętokrzyskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN, URZĄDZEŃ, PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, MIN 8 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 12:00-20:00.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ - 2019-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel : 71-3891116,71-3891117 wew 804 )
ZACHODNIA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "PIAST" - 2016-06-06 - Wołów (dolnośląskie)
wsparcie dla prawidłowego funkcjonowania pracy firmy, współtworzenie wizerunku firmy, kontakt telefoniczny z kontrahentami wietnamskimi, pomoc w opiece nad klientami
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sprzedaż akcesoriów GSM, praca w godzinach 9-14 lub 14-21 lub 9-21 praca w Centrum Handlowym w Sosnowcu-Zagórzu
Firma Usługowo-Handlowa "KASTOMER" Wojciech Gut - 2017-05-24 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie dań obiadowych i posiłków w kuchni Pensjonatu LIRA Krynica-ZdrójPraca na 1/2 etatu umowa o pracę (możliwe po uzgodnieniu z kandydatem zatrudnienie w ramach umowy zlecenie)
USŁUGI TRANSPORTOWE Beata Ślazyk - 2019-09-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca od poniedziałku do niedzieli
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-09-13 - Sosnowiec (śląskie)
kontrola i obsługa kampanii internetowych związanych z rynkiem indyjskim, nawiązywanie kontaktów z partnerami indyjskimi, budowanie pozytywnego wizerunku firmy
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoreczny makaronów, deserów i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca około 150 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-03-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej.Miejsce pracy: ul. Kwiatowa 1, 55-040 Bielany WrocławskieForma zawarcia umowy: umowa o prace na czas określony tj: 3 lata, praca w godzinach od 11.-19.00Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kluczbork (opolskie)