KUCHARZ Prószków oferta pracy Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: 1. przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm; pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków; przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych; utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; sprzątanie bloku żywienia; właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm; obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; doradzanie przy zakupach dotyczących wyposażenia kuchni
Data publikacji: 2019-08-01
Lokalizacja: Prószków (opolskie)
Pracodawca: Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pomologia 11, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm; pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków; przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych; utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; sprzątanie bloku żywienia; właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm; obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; doradzanie przy zakupach dotyczących wyposażenia kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prószków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prószków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Przygotowywanie posiłków (kurs kucharza)
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Pomologia 11, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Prószków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Prószków
Ulica pracodawcy: Pomologia
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2019
Oferta pracy ważna do: 23.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2aeb92ac14b30e00b57d408a5255a68f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Restauracja Parkowa S. C. Danuta, Lech Chojnacki - 2016-02-15 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Chełm (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg. ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2019-03-25 - Chorzów (śląskie)
praca jako samodzielny kucharz, przygotowywanie dań z menu restauracji, komponowanie nowych dań do karty menu oraz przygotowywanie ofert
"PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-20 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla osób zamieszkałych w domach pomocy społecznej oraz pakowanie posiłków w termopaki i termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-09-12 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw, sprzedaż potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa imprez okolicznościowych, obróbka produktów
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie.
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-07-15 - Zakopane (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność: kuchnia amerykańska, 2 lata stażu pracy. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
WARIACI SP. Z O.O. W ORGANIZACJI - 2016-12-01 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Gniezno (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2500 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-04-03 - Krynica Morska (pomorskie)
pakowanie produktów promocyjnych
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Kowanowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-09-12 - Kartuzy (pomorskie)
Spozrądzanie potraw z zakresu kucyni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 01.08.2018 - 31.03.2019.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
Gotowanie potraw chińskich wg. tradycyjnych receptur.
Magdalena Potocka - 2016-01-21 - Sopot (pomorskie)
obsługa klientów, obrót pieniędzmi, rozliczanie pieniędzy, sporządzanie umów i zamówień towarowych, zamawianie towarów w języku chińskim, składanie raportów, wykonywanie prac zleconych przez zarząd, zastępowanie innych pracowników w razie ich choroby lub nieobecności
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni hinduskiej,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
obsługa klientów, przyjmowanie i wydawanie towarów, składanie zamówień u dostawców
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
wprowadzanie i kontrola poprawności dokumentów
CITy Zbrosławice Biuro Rachunkowe Grażyna Staniszewska - 2017-03-17 - Zbrosławice (śląskie)
Gotowanie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Dobiesławice (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiejzatrudnienie na umowę o pracę na czas określony (36 miesięcy), praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym 9:00-20:00 od poiedziałku do niedzielioferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.
PPHU Anna Wojas-Kopecka - 2018-07-11 - Większyce (opolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa nr. 143 im. Stefana Starzyńskiego - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie, sprzątanie.Rozkład czasu pracy oraz wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia.
PATRYCJA CALIŃSKA "FIRMA USŁUGI LEŚNE" - 2019-06-24 - Ilino (mazowieckie)
przyjęcie towaru, wykłanie owaru, implantacja towaru, prace magazynowe, obsługa klienta, sprzątanie sklepu
"GUARDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-27 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, dań, zamawianie surowców, kalkulacja zapotrzebowania
Szkoła Przetrwania "AS" Nowikowski Bogusław - 2016-03-16 - Serpelice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, rozdzielanie prac pracownikom kuchennym, przestrzeganie przepisów sanitarnych, BHP
THI HOA PHAN - 2019-02-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)