Praca Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 3 ofert pracy Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie.

POMOC KUCHENNA - od 2 400 PLN

1. Umiejętne wykonywanie podstawowych posiłków zgodnie z jadłospisem i wszelkimi normami (śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja). 2. Wykonywanie prac przy codziennej organizacji pracy w kuchni z zapleczem. 3. Wydawanie posiłków w ciągu dnia. 4. Obsługa sprzętu mechanicznego i elektrycznego zgodnie z instrukcjami obsługi w kuchni, zmywalni naczyń i przygotowalniach. 5. Dbanie o czystość i jakość sprzętu kuchni z zapleczem i stołówki. 6. Dbanie o czystość i estetykę kuchni z zapleczem (sprzątanie kuchni, pomieszczeń kuchennych, obieralni). 7. Prawidłowe zbieranie i przekazywanie odpadów żywnościowych.
Zespół Szkół im J. Warszewicza w Prószkowie - 2019-10-01 - Prószków (opolskie)

KUCHARZ - od 2 450 PLN

Umiejętne wykonywanie podstawowych posiłków zgodnie z jadłospisem i wszelkimi normami (śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja). Wykonywanie prac przy codziennej organizacji pracy w kuchni z zapleczem. Wydawanie posiłków w ciągu dnia. Obsługa sprzętu mechanicznego i elektrycznego zgodnie z instrukcjami obsługi w kuchni, zmywalni naczyń i przygotowalniach. Dbanie o czystość i jakość sprzętu kuchni z zapleczem i stołówki. Dbanie o czystość i estetykę kuchni z zapleczem (sprzątanie kuchni, pomieszczeń kuchennych, obieralni). Prawidłowe zbieranie i przekazywanie odpadów żywnościowych.
Zespół Szkół im J. Warszewicza w Prószkowie - 2019-10-01 - Prószków (opolskie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

1. przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm; pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków; przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych; utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; sprzątanie bloku żywienia; właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm; obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; doradzanie przy zakupach dotyczących wyposażenia kuchni
Zespół Szkół im. J. Warszewicza w Prószkowie - 2019-08-01 - Prószków (opolskie)