KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2018-12-12
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca na II zmiany, praca na terenie Poznania
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiście, telefonicznie i e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2018
Oferta pracy ważna do: 12.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jakości podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Łazy (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - możliwośc przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-10-13 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łazy (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
H2Obiadek Joanna Czarniecka - 2018-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
kuchnia restauracyjna, praca na 2 zmiany: 7-15-23
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-08 - Białystok (podlaskie)
Wykonywanie zadań przewozowych według zleconej służby, prowadzenie i kasowanie biletów, obsługa kasy fiskalnej, codzienna obsługa autobusu, przewóz pasażerów wg norm bezpieczeństwa.
FENIKS V Sp. z.o.o - 2018-01-12 - Żary (lubuskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-12-12 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz
"RESTAURACJE KRAWCZYK" Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Górki Wielkie (śląskie)
Wykształcenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespole. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STODOŁY SP. Z O.O. - 2017-06-16 - Rybnik (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw różnego rodzaju, głownie rybnych
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2017-02-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Słupsk (pomorskie)
Toczenie i frezowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Karcinie.
Usługi W Zakresie Obróbki Skrawaniem Karol Nowak - 2015-11-16 - Drzonowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Jadłospisy dekadowe.
Przedszkole Miejskie Nr 86 - 2017-05-02 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie.
IMPEL Catering "Company" Sp. z o. o. Sp. K. - 2017-06-20 - Miechów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy, makaronów, sałat, pieczenie ciast, przygotowywanie ciasta do pizzy.
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Chwaszczyno (pomorskie)
-
VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR - 2017-02-06 - Niechorze (zachodniopomorskie)
PRACA NA STAŁYCH TRASACH POLSKA-NIEMCY-POLSKA, WYNAGRODZENIE OD 4000 ZŁ NA RĘKĘ, CIĄGNIK DEDYKOWANY DLA 1 KIEROWCY, TERMINOWE WYNAGRODZNIE, TAŁE ZATRUDNIENIE NA UMOWĘ O PRACĘ W PEŁNYM WYMIARZE, UCZCIWE WARUNKI PRACY, UBEZPIECZENIE GRUPOWE, DODATKOWE UBEZPIECZENIE W PODRÓŻY ZA GRANICĘ OD FIRMY
STS INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-24 - Polkowice (dolnośląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy.
EL TORO MICHAŁ FENGER - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni.
Byczkowska Dorota OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-SZKOLENIOWY ŁAPINO - 2017-06-05 - Kolbudy (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Dopiewo (wielkopolskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-04-06 - Pszczółki (pomorskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Świdnica (dolnośląskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Puławy (lubelskie)