KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2019-07-09
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANEPID
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny lub mailowy, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.07.2019
Oferta pracy ważna do: 09.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4d6a7bed0eee479e7880f1d4057041e4
Podobne oferty pracy
Do głównych zadań Kucharza należeć będzie:realizacja produkcji (śniadania, obiady, kolacje, imprezy okolicznościowe)dbałość o procedury ustawowe i HACCPdbałość o czystość i higienę w kuchni
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań.
Głodny Turek Adrian Ruta - 2018-04-30 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji i na zamówienie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła - 2018-09-10 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie potraw
DANUTA IDKOWIAK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DANA" - 2016-09-14 - Krajkowo (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2019-07-02 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Cieszyn (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-01-10 - Nysa (opolskie)
Obsługa klientów na stoisku mięsnym, obsługa urządzeń tj. krajalnice i stekownice, dbanie o ekspozycję towaru, weryfikacja terminów ważności+ 200 zł premii
STOKROTKA Sp. z o.o. - 2017-09-01 - Andrespol (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,MENU I PÓŁPRODUKTÓW Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2019-05-16 - Pionki (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - wg oryginalnych przepisów tej kuchni- właściwy dobór przypraw i składników- dbałość o czystość w miejscu pracyMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 141A lok. 58 oraz pozostałe miejsca wykonywania działalności.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Katowice (śląskie)
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych;
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "Relax" Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Kucharza z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Sala Bankietowa "REZYDENCJA" Kamil Radziwolski - 2017-02-27 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
Przygotowywanie potraw według zamówień, dbanie o porządek na kuchni.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-11-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni włoskiej (sałatki, makarony)
"WOK" Sp. z o.o. - 2019-05-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Piekoszów (świętokrzyskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-22; okres zatrudnienia: 01.04.2019-30.09.2019, kolejna na czas nieokreślony; możliwość zapewnienia przez pracodawę zakwaterowania; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-18
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR Zdzisław Górecki - 2019-02-08 - Ustka (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta na stoisku mięso-wędliny, ekspozycja, zatowarowanie lady serwisowej, sprawdzanie terminów ważności produktów
Stokrotka Sp. z o.o. - 2018-09-28 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, zup, deserów, napojów, prace porządkowe
FIRMA HANDLOWO-GASTRONOMICZNA "MANEKIN" Radosław Kozak - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)