KUCHARZ Poznań oferta pracy "SPOŁEM" GASTRONOMICZNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
Data publikacji: 2020-06-12
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" GASTRONOMICZNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3064
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Doświadczenie mile widziane
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praca wykonywana na ternie miasta Poznania; dodatkowo: książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" GASTRONOMICZNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
danePracodawcy_nip: 7770000494
danePracodawcy_regon: 000785277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: kontakt osobisty, telefoniczne umówienie, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Poznań
danePracodawcy_kodPowiatu: 3064
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Poznań
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969400
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 12.06.2020
Oferta pracy ważna do: 12.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?312a8d5a0be5819db79b94f0df952ea4
Podobne oferty pracy
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz kuchni tureckiej, sprzedawca
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków itp.
Dom Przyjęć "Pod Białym Orłem" Krzysztof Grzybowski - 2016-05-16 - Łaziska Górne (śląskie)
obsługa klientów
"MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c. - 2016-10-03 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przeliczanie wpłat pieniężnych. Obsługa bankomatów, formowanie paczek oraz inne obowiązki związane ze stanowiskiem pracy.
kontakt przez OHP - 2017-12-12 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań
kontakt przez OHP - 2019-08-07 - Rybnik (śląskie)
kucharz
KOSHER-TARNÓW Sp.z.o.o. - 2019-12-19 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie kierunkowe kucharz. Wynagrodzenie podstawowe + premia. Osoba z doświadczeniem. Wydawanie gotowych posiłków. Mile widziana osoba z grupą inwalidzką. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FERDYN AGNIESZKA POLITAŃSKI - 2018-11-05 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw na potrawy, przygotowywanie ciasta na pierogi, robienie farszu pierogów, przygotowywanie zup, potraw mięsnych. Utrzymanie czystości w miejscu pracy i na stanowisku.
"KOMA" MARIA KOSTOŃ, ILONA MROZEK, WALDEMAR MROZEK SPÓŁKA JAWNA - 2020-07-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2020-07-31 - Łódź (łódzkie)
prace porządkowe, remontowe, usunięcie awarii itp.
Zespół Szkół w Łabiszynie - 2017-05-24 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Możliwość zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawcą.
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-03-30 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
D.H.U. Pod Lipami Daria Kapuścińska - 2016-09-23 - Lipno (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,Pomoc przy tworzenie karty menu,Nadzór nad personelem kuchni,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Zachowanie estetyki wydawanych dań,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę z pozostałymi działami hotelowymiKontrola FOOD COSTU i rozliczanie receptur
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2019-06-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy obsłudze gastronomicznej, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie drobnych posiłków, pomoc przy barze i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Poniatowa (lubelskie)
wyksz. min. zawodowe, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 08.06.2017, profil II
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-09-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc w innych pracach w kuchni. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11.00-22.00 (sporadycznie może być do późniejszych godzin) według grafiku, w hotelu "ELBRUS", w Szczyrku.
kontakt przez PUP - 2018-12-24 - Szczyrk (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków, samodzielność w pracy kucharza.
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Lubichowo (pomorskie)
załadunek/rozładunek towaru, transport towaru, pomoc przy montowaniu stolarki PCV
P.P.H.U. "ROYAL" Małgorzata Kuzikowska - 2017-02-27 - Malbork (pomorskie)
- Gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 9:00-17:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 601-418-805, 601-418-804) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Dehnelów 36, 41-250 Czeladź).
AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-24 - Czeladź (śląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Umiejętność pracy z ludźmi. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz naleśników, pancakes, zup, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kambodżańskiej (khmerskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie preparacji
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2018-07-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wydawanie i przyjmowanie towaru na podstawie określonych dokumentow,dostarczenie towaru w określone punkty odbioru,kontrole stanuów magazynowych
P.P.H.U. "Alf" Zbigniew Klorek - 2017-11-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-06-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
"LEDER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-22 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, komponowanie karty dań, nadzór jakości zamawianej żywności
kontakt przez PUP - 2020-08-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)