KUCHARZ Trzcianka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 057,6 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, komponowanie karty dań, nadzór jakości zamawianej żywności
Data publikacji: 2020-08-11
Lokalizacja: Trzcianka (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Trzcianka, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków, komponowanie karty dań, nadzór jakości zamawianej żywności
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzcianka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3002
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7632031027
danePracodawcy_regon: 385001248
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
27 stycznia 42, 64-980 Trzcianka, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z pup
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3002
Gmina pracodawcy: Trzcianka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Trzcianka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0967162
Ulica pracodawcy: 27 stycznia
Numer budynku pracodawcy: 42
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 11.08.2020
Oferta pracy ważna do: 01.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.08.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?07bc03aeb329bcb1a506165181da1328
Podobne oferty pracy
-
BAR BISTRO KLIF WIOLETTA PECZYŃSKA - 2016-06-14 - Rewal (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
Samorządowe Przedszkole nr 122 - 2018-10-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2019-03-06 - Lubartów (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
Młodszy kucharz
PKU JOANNA KĘPA - 2016-02-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2017-02-01 - Żory (śląskie)
obsługa bileterki, prowadzenie i obsługa autobusu, praca na trasie Biała Podlaska-Lublin
Jerzy Kostrzewa Usługi Transportowe Przewóz Osób - 2019-10-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
W ZAWODZIE
Barbara Mazurkiewicz Restauracja-Zajazd "Hajduk" Firma Handlowo-Usługowa - 2016-05-31 - Opolnica (dolnośląskie)
Kucharzstaż w godz. 7-15, 14-22
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
−kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, zgodnie z obowiązującymi w P.P.H.U. Aneta Czaplicka – licencjobiorca McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;−ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;−wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w P.P.H.U. Aneta Czaplicka – licencjobiorca McDonald’s;−sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;−obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Łódź (łódzkie)
Dyzpozycyjność , dbałość o powierzony sprzęt , rzetelność wykonywania pracy zleconej
P.A.T.H "FRAJNA" FRANCISZEK KRYTA - 2016-04-05 - Oświęcim (małopolskie)
przyjmowanie i sprawdzanie towaru, obsługa kienta
FIRMA ZYGUŁA Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-06-04 - Rzepin (lubuskie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Białymstoku - 2016-01-19 - Białystok (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
Zakładowy Klub Sportowy "Stal" Stalowa Wola - 2018-06-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-07-17 - Chrzanów (małopolskie)
1. Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej. 2. Organizacja pracy w kuchni. 3. Zarządzanie pracą pomocy kuchennej. 1/2 etatu. Praca w godz.: 8-20.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Wrocław (dolnośląskie)
korespondencja e-mailowa + rozmowy w języku niemieckim
TAREXPO Radosław Targosz - 2016-12-09 - Stryszawa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
FENIKS Spółka z o o.o. - 2019-01-11 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów poprze przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej, terminala do płatności, dbanie o czystość i porządek miejsca pracy, przyjmowanie dostaw i sprawdzanie zgodności z wymogami sanitarnymi, przyjmowanie produktów i półproduktów do pracy, przygotowywanie dań gotowych, sporządzanie napojów gorących i drinków.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Korzenna (małopolskie)
Do uzgodnienia
Restauracja Xavito - 2016-05-18 - Sanok (podkarpackie)
Tworzenie menu kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
PIZZERIA RESTAURACJA PIWNICA Katarzyna Czuk - 2019-08-06 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
bezpośrednie przygotowywanie potraw i dodatków
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2019-12-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polskiej.
"HOTEL SCOUT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-03 - Częstochowa (śląskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)