KUCHARZ POWER Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ POWER
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie portaw i deserów. Gotowanie potraw kuchni tajskiej wg ustalonych norm i recpetur kulinarnych.
Data publikacji: 2020-07-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie portaw i deserów. Gotowanie potraw kuchni tajskiej wg ustalonych norm i recpetur kulinarnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ POWER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252206549
danePracodawcy_regon: 367498642
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
danePracodawcy_nrLokalu: 102A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 24.07.2020
Oferta pracy ważna do: 21.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ef54525154ab2fe991e97c953284b36b
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-08-14 - Załom (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2017-03-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Lipa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Doswiadczenie mile widziane
MAFIA HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
organizowanie pracy swojej i osób podległych zgodnie z przepisami bhp i przeciwpożarowymi oraz zasadami ergonomii pracy, planowanie i sterowanie zapasami magazynowymi, wprowadzanie ulepszeń w systemie magazynowania, prowadzenie działań marketingowych w zakresie gospodarki magazynowej, przyjmowanie towarów do magazynu, odbiór jakościowy i ilościowy przyjmowanego towaru, przechowywanie i składowanie towaru, kompletowanie towaru oraz jego rozsyłka, posługiwanie się obowiązującą dokumentacją magazynową, instrukcjami i normami, obsługa systemów informacyjnych, przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji, konserwacja urządzeń i przyrządów magazynowych, gospodarowanie opakowaniami, współpraca z klientami i dostawcami, kontakt z osobami chińskojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2020-02-20 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca związana z obróbką detali za pomocą maszyn i urządzeń do obróbki skrawaniem
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Płock (mazowieckie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami i recepturami. Dbanie o porządek w kuchni i na zapleczu. Dbanie o sprzęt i urządzenia gastronomiczne. Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i p.poż.
AMW REWITA Sp. z o.o. - 2019-02-20 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, sprzątanie pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubin (dolnośląskie)
duza produkcja
"TUKAN" PAWEŁ WOŹNIAK, JANUSZ ŚLEDZIONA SPÓŁKA JAWNA - 2019-06-18 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami, organizacja produkcji i pracy na stanowisku, wydawanie dań z karty menu, prowadzenie zmian
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Praca z elementami zastępcy szefa kuchni, gotowanie na żywo, przygotowywanie dań po przyjęciu zamówienia typu room serwis (dla gości rosyjsko lub angielskojęzycznych), dostawa towarów na kuchnię samochodem dostawczzym - kilka razy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw dań kuchni orintalnej. Miejsce pracy: Thai-Expres Bielany WrocławskieKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: Gb,Ga
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
- Przyjęcie i wydanie towaru na podstawie dokumentów magazynowych. Konfekcjonowanie wysyłek. Załadunek i rozładunek dostaw. Prace porządkowe w obrębie magazynu. Praca w Katowicach - ul. Krakowska 158-160, 40-393 Katowice; ul. Krakowska 177, 40-393 Katowice.- Wynagrodzenie: od 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 7:00-15:00, 15:00-23:00 + soboty (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie średnie. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane uprawnienia na wózek widłowy. Mile widziane prawo jazdy "kat. B". Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: e.wypych (at) boma.pl
BOGDAN NOWAK BOMA - 2016-09-06 - Katowice (śląskie)
wg. stanowiska, gotowanie potraw, przygotowywanie menu. praca dwie zmiany 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00, miejsce pracy: "Diabla Góra"
Firma Handlowo-Usługowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2017-03-15 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność wykonywania prac związanych z pracą w Barze. Gotowanie posiłków sporządzanie kalkulacji, porcjowanie, znajomość asortymentu gotowych posiłków, znajomość przepisów sanitarnych. Praca w godz 7-16 od poniedziałku do piątku, pierwszy miesiąc na umowę zlecenie, póżniej umowa o pracę.
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-11-29 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, polskiej i ukraińskiej, kierowanie zespołem, składanie zamówień, dbałość o wygląd dań umiejętność pracy pod presją czasu, masowa produkcjapraca w godz. 8-18
MM s.c. Marek Gołębiowski Małgorzata Gołębiowska - 2018-11-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potrwa, gotowanie, sprzatanie, mycie urzadzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Kąkolewo (wielkopolskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w pracy w gastronomii, teoretyczna i praktycza umiejętność sporządzania posilków, umiejętność pracy w zespole. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie żywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na adres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2019-10-04 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje). Wydawanie posiłków.
PHU "TWÓJ DOMEK" Janusz Mietelski - 2017-06-06 - Milanówek (mazowieckie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-02-28 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-04-27 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z opracowanymi recepturami;praca w godz.9.00-17.00
Ustica PIOTR STRONG - 2020-05-18 - Ustka (pomorskie)
wypiek i sprzedaż produktów
Piekarnia OSKROBA Dystrybucja Rejon Zachodni Tadeusz Stępniak - 2017-11-23 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja "Staromiejska" Małgorzata Kandefer, Krzysztof Kandefer, Spółka Cywilna - 2017-02-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej; czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień i zapotrzebowania na składniki i przyprawy za granicą, wydawanie potraw, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2016-09-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2020-03-26 - Stare Babice (mazowieckie)