KUCHARZ Poręba oferta pracy Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc kucharzowi. Samodzielne sporządzanie posiłków.
Data publikacji: 2016-05-11
Lokalizacja: Poręba (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-425 Poręba, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc kucharzowi. Samodzielne sporządzanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Pomoc kucharzowi. Samodzielne sporządzanie posiłków. Mała gastronomia.Wymagana książeczka sanepid
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagany staż pracy powyżej roku w gastronomii.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
Płk.St.Dąbka 2, 30-832 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Płk.St.Dąbka
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: firma budowlana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowywanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami-współpraca z zespołem-koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji-dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Umowa zlecenie nie mniej niż 8 godzin w miesiacu Kontakt telefonicznyOferta znajduje sie w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Galicyjskie Gospodarstwo Gościnne Zajazd "KARINO" - 2017-12-07 - Berezka (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia +premia; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy"Orka" Ryszard Wiencek - 2016-03-04 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie posiłkow i cateringów
WITAMINKA S.C. A.BALCZYŃSKI W.NOWAK - 2018-03-30 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka warzyw. Przygotowywanie potraw.
"GRIKO" SYLWIA GRZYBOWSKA - 2016-04-25 - Rydzewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2018-04-18 - Ługi (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czystość stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" Łukasz Kącki - 2017-11-23 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i deserów w restauracji
DELIKATESY MIĘSNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na kuchni, obsługa konsumentów. Zatrudnienie od lipca, praca na dwie zmiany od 7.00 - 15.00 oraz od 14.00 - 22.00, również w dni wolne. Miejsce pracy Jeziorki.
ZAJAZD FLANKA REGINA STEPNOWSKA - 2018-06-27 - Jeziorki (wielkopolskie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
PALLMED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-12 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań wg przepisów, zachowanie estetyki dania oraz powtarzalność, przygotowanie półproduktów, prawidłowe magazynowanie żywności, obsługa urządzeń gastronomicznych
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-12-08 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy.Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-07-31 - Opole (opolskie)
KucharzOferta stażu - przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia - zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji, obsługa gości hotelowych. Główne obowiązki to przygotowywanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktami. Wstępny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu umówienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zajączkowo (pomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, praca jednozmianowa w godz. 8-16 od niedzieli do czwartku
ZPH" Eko-Vita" s.c Danuta Borkowska, Anna Borkowska - 2016-01-08 - Brwinów (mazowieckie)
Monter instalacji elektroenergetycznych.Kluczowe zadania:- wykonywanie prac przeglądowych urządzeń i instalacji elektroenergetycznych- dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń i instalacji elektroenergetycznych, wykonywanie prac konserwacyjnych i remontowych tych instalacji,- identyfikowanie i usuwanie uszkodzeń, usterek i nieprawidłowości w pracy urządzeń i instalacji,- gotowość do pracy na wezwanie przełożonego lub dyspozytora w celu usunięcia awarii- wprowadzanie wymaganych zapisów dokumentujących przebieg wykonywanych prac,- wykonywanie pracy zgodnie z obowiązującymi w zakładzie zasadami i przepisami, w szczególności regulaminem pracy, zarządzeniami wewnętrznymi, przepisami bhp i p.poż., procedurami i instrukcjami systemu zarządzania jakością ISOWYMAGANIA:- wykształcenie średnie techniczne lub zasadnicze zawodowe o profilu elektrycznym,- doświadczenie 1 rok pracy przy konserwacji oraz usuwaniu awarii urządzeń elektrycznych niskiego i średniego napięcia,- uprawnienia: eksploatacyjne SEP grupa 1 powyżej 1KV, wykonywanie pomiarów ochronnych, praca na wysokościach,- obsługa wózka widłowego, obsługa suwnic oraz konserwacja urządzeń transportu bliskiego (mile widziana),- umiejętność współpracy, komunikacji, sprawność manualna, gotowość do pracy zmianowej, dyżury domowe, gotowość do pracy na wezwanie, w niedzielę i święta.
"SGL Carbon Polska" S.A. Zakład w Nowym Sączu - 2017-01-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obsługa maszyn produkcyjnych, odbiór wyrobu gotowego
AUDIT DORADZTWO PERSONALNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-25 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-10 - Knurów (śląskie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-09-19 - Janów (lubelskie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Białystok (podlaskie)