KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Data publikacji: 2019-04-01
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęć do pracy. Doświadczenie w pracy w kuchnii.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków - kuchnia polska
LUNCH BISTRO EWELINA BADACZ MONIKA DZIOBA SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-13 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie potraw
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-03 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie posiłków- istnieje możliwość przyuczenia.
JW INTERNATIONAL ZAJAZD KOSYNIER HOTEL JANINA N/POPRADEM S.C. - 2019-03-07 - Bibice (małopolskie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-10-06 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni koreańskiej, tworzenie menu, odpowiedzialność za funkcjonowanie kuchni, umowa o pracę na czas określony, dwie zmiany, w godz.: 9:00-17:00, 14:00-22:00, praca wg grafiku, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Kierowanie robotami budowlanymi, zabezpieczenie terenu budowy, pomoc w wykonywaniu prac budowlanych.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Sonina (podkarpackie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska - 2018-05-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników obozu harcerskiegoOkres wykonywania pracy: 01.07.2016 - 22.07.2016Miejsce pracy: Orzysz - Obóz Harcerski
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwi Śląskiej - 2016-05-10 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
produkcja i przygotowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Świętochłowice (śląskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl, telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, układanie menu, organizowanie zaopatrzenia, zamówienia towarów.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Lublin (lubelskie)
- Tworzenie szczegółowych planów produkcyjnych w oparciu o zapotrzebowanie klienta krótko i długoterminowych. Kontrola i analiza terminowego przebiegu produkcji i poszczególnych faz projektu. Współpraca z działem zakupów, logistyki, produkcji i sprzedaży. Monitoring i analizy realizacji planów produkcyjnych oraz obciążeń oddziałów produkcyjnych. Tworzenie zleceń produkcyjnych. Opracowywanie dziennych raportów produkcji. Analiza i raportowanie wykonywania planów produkcyjnych. Inicjowanie i wdrażanie projektów wewnętrznych zmierzających do doskonalenia funkcjonujących systemów planowania i analizowania produkcji. Bieżąca aktualizacja danych w systemie planowania. Bieżąca analiza norm produkcyjnych. Współtworzenie procedur i instrukcji w dziale planowania. - Wynagrodzenie: od 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie wyższe techniczne. Wymagane doświadczenie zawodowe w planowaniu w obszarze produkcji. Wymagana znajomość programu ERP (SAP lub innych systemów planowania produkcji). Mile widziana znajomość procesów produkcyjnych oraz zasad Lean Manufacturing. Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu produkcją jednostkową. Mile widziana znajomość języka angielskiego. Kontakt wyłącznie e-mail: praca (at) wiromet.com.pl
ZAKŁADY MECHANICZNE "WIROMET" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-10 - Mikołów (śląskie)
-
KJ Szrenica Sp.z.o.o. - 2015-12-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Praca w kuchni (śniadania, obiady, kolacje dla 60 pensjonariuszy). Wymagania: wyksztalcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, dobra organizacja pracy, po szkole gastronomicznej, wymagane doświadczenie, mile widziane osoby pracujące w DPS jako kucharz, mile widziane osoby z okolic Wejherowo. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie tel. w godz. 8-16, przez e-mail: lesne.wrota (at) wp.pl
Dom Seniora Katarzyna Richert - 2016-05-06 - Kostkowo (pomorskie)
Sprzedaż w sklepie, przyjmowanie towaru, metkowanie towaru, spisywanie brakującego towaru, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Miejsce pracy: Zabrze - Mikulczyce. Godziny pracy: poniedziałek - piątek 5.50-20.50, sobota 6.50-15.50, niedziela 9.50-17.50.
Beata Jagła Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna "BEMAR" - 2016-11-14 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie posiłków typu fast-food do sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wilkszyn (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków ustalonych wg norm
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-01 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, sporządzanie zamówień i receptur, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o porządek, przestrzeganie zasad BHP, wymogów snaitarnych, HACCP>
Restauracja Bellevue Adam Dopierała - 2016-12-15 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2016-10-10 - Ruda Śląska (śląskie)
GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ,USTALANIE MENU, MILE WIDZIANE 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA NA TYMSTANOWISKU W CIĄGU OSTATNIEGO ROKU, OBSŁUGA ROZDRABNIARKIWILK,SPOMASZ - NAKŁO, PIECÓW KONWEKCYJNYCH, MASZYNY KUTER,5
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-10-09 - Opole (opolskie)
jw.
Przedszkole nr. 346 - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 3 m-ce. Umiejetność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-08-25 - Wołomin (mazowieckie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminami: przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP i p.poż; zapoznanie się z regulaminem pracy; poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż; utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy; bezpośrednia obsługa klienta. Udzielanie informacji konsumenckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)