KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Trześcianka oferta pracy Prawosławny Ośrodek Miłosierdzia "ELEOS" Dom Opieki w Trześciance
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2020-11-23
Lokalizacja: Trześcianka (podlaskie)
Pracodawca: Prawosławny Ośrodek Miłosierdzia "ELEOS" Dom Opieki w Trześciance
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:17-210 Trześcianka 120, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca co drugi dzień
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trześcianka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hajnowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2005
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Narew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe, badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Prawosławny Ośrodek Miłosierdzia "ELEOS" Dom Opieki w Trześciance
danePracodawcy_nip: 6030016581
danePracodawcy_regon: 05029588700024
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Adres pracodawcy:
17-210 Trześcianka 120, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: hajnowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2005
Gmina pracodawcy: Narew
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Trześcianka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0036618
Numer budynku pracodawcy: 120
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 23.11.2020
Oferta pracy ważna do: 22.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?76b058162c814c7ef4ebf5412b7f4e01
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku kucharza w kuchni i stołóce KPWPrzygotowywanie i wydawanie posiłków
Komenda Portu Wojennego - 2020-05-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, staż pracy wymaganyzakres obowiązków: przygotowywanie posiłków.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-12-30 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
wykonywanie stropów murarskich, wykonywanie tynków zewnętrznych i wewnętrznych,
Zakład Remontowo Budowlany "STAN" s.c. - 2016-04-14 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2016-12-22 - Katowice (śląskie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-10-12 - Rybnik (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w Barze Kociołek. Okres próbny do 3 m-cy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15 - do ustalenia. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16.
WYBORNE SMAKI REMIGIUSZ LIPIŃSKI - 2019-09-03 - Słupsk (pomorskie)
obróbka wstępna warzyw, mięsa, posługiwanie się narzędziami mechanicznymi, utrzymywanie czystości
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
-sporządzanie potraw,-obróbka surowców[ręczna,termiczna, mechaniczna],-przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,-utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,-przestrzeganie przepisów bhp i p.poż.,,
RESTAURACJA "DWOREK" ALEKSANDRA BIEDROŃ-PAWLAK - 2019-11-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) jeśli osoba posiada doświadczenie zawodowe. W przypadku braku doświadczenie zawodowego wymagane jest wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mogą aplikować również absolwenci szkół gastronomicznych. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-27 - Katowice (śląskie)
Malowanie tynków zewnętrznych i elewacji budynków oraz malowanie pomieszczeń wewnętrznych. Praca na terenie woj. podkarpackiegoWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe/podstawowe, umiejętność wykonywania prac malarskichKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 575 900 265
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Jarosław (podkarpackie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2016-04-04 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu. Staż realizowany w ramach programu PO WER II - dla osób do 30 r.ż.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Dobczyce (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie zasad technologii i przepisów hig.-sanit.
TARNOWSKA BURSA SZKOLNA - 2016-08-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych/przedszklnych
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
wg pracodawcy
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, krojenie i przygotowywanie półproduktów, dbałość o czystość stanowiska pracy, estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ustroń (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Dobiesławice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, utrzymanie czystości w toku żywienia
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2019-07-11 - Długołęka (dolnośląskie)
Wykonywanie podstawowych czynności świadczenia osobistych związanych z zbiorowym żywieniem
FUNDACJA "HORYZONT MARZEŃ" - 2019-06-06 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie potraw.Serwowanie kawy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Babin (wielkopolskie)
przygotowywanie , wstępna obróbka warzyw i mięsa,przygotowywanie dań zgodnie z recepturą, dbanie o jakość i wygląd potraw,dbanie o czystość na stanowisku
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-07-23 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie śniadania, obiadu, kolacji, pobieranie artykułów żywności od intendenta, monitorowanie i sporządzenia kart temperatur zgodnie z HACCP, dbanie o porządek w kuchnipraca na umowe na czas określony w możliwością przedłużenia na czas nieokreślony, praca według grafiku od poniedziałku do piątku, dyspozycyjność w przedziale godzinowym 6:00-21:00oferta dostępna w sali G
Zespół Placówek Oświatowych nr 3 - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
- Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 zł/brutto/godzina (1500 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Książeczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomość kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw bez półproduktów, samodzielne ręczne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, sprzedaż gotowych surowców.
SŁAWOMIR ZAGRODZKI - 2020-11-06 - Dobra (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z powierzonych surowców
kontakt przez PUP - 2020-03-19 - Ochaby (śląskie)
- oferta pracy w ramach prac interwencyjnych ze środków Funduszu Pracy; dotycząca pomocy w organizacji zajęć, przygotowaniu i wydawaniu posiłków, pomocy w czasie spacerów i wycieczek; wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe-praktyka w zawodzie
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Biały Kościół (dolnośląskie)
Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
ASM GRAND Sp.z.o.o. - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)