KUCHARZ Słupsk oferta pracy WYBORNE SMAKI REMIGIUSZ LIPIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w Barze Kociołek. Okres próbny do 3 m-cy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15 - do ustalenia. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16.
Data publikacji: 2019-09-03
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: WYBORNE SMAKI REMIGIUSZ LIPIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w Barze Kociołek. Okres próbny do 3 m-cy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15 - do ustalenia. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: WYBORNE SMAKI REMIGIUSZ LIPIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kościuszki 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 8-16 Bar Kociołek
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2019
Oferta pracy ważna do: 03.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b282543efbb3674dc16ee9756e05455c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań z karty menu, samodzielna praca na pełnej gamie owoców morza, rybach i mięsach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zamówień i stanów magazynowych, dbanie o czystość stanowiska pracy i pomieszczeń kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów, nadzorowanie pracy kuchni
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W LESZNOWOLI - 2016-10-03 - Lesznowola (mazowieckie)
Przygotowywawanie posiłków.
Zajazd "KURPIK" Dariusz Kaczmarczyk - 2016-04-26 - Dąbrowy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka żywności. Wydawanie posiłkó
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2019-04-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
dbałość o klientów, o ekspozycję towaru i aktualne ceny, praca na sali sprzedaży i w magazynie, obsługa kasy fiskalnej, przestarzeganie zasad
Ledi Sp. z o.o. - 2019-08-26 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej
Zespół Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku n/D - 2016-03-10 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
- wprowadzanie danych do systemu kadrowo – płacowego,- naliczanie wynagrodzeń i zasiłków ZUS, sporządzanie list płac dla pracowników i zleceniobiorców,- sporządzanie deklaracji ZUS, PFRON, PIT, sprawozdań GUS,- prowadzenie bieżącej ewidencji i dokumentacji płacowej,- wystawianie zaświadczeń o zatrudnieniu i wynagrodzeniu,- bieżące prowadzenie dokumentacji kadrowo – płacowej (akta osobowe, sporządzanie dokumentów kadrowych związanych z zatrudnieniem pracownika oraz rozwiązaniem umowy o pracę);- rozliczanie czasu pracy,- tworzenie raportów oraz zestawień na potrzebywewnętrzne,- praktyczna znajomość prawa pracy, ugruntowana wiedza z zakresu zagadnień płacowych, ubezpieczeńspołecznych i zdrowotnych oraz podatkowych, -dokładność, wnikliwość i terminowość w podejściu do realizowanych zadań
Hal-Spaw Sp. z o. o. - 2016-11-10 - Blękwit (wielkopolskie)
wg zawodu
TOP BUD S.C. Paliwoda Kornel, Żejmo Przemysław - 2017-04-19 - Zielona Góra (lubuskie)
Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Złoczew (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
praca w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, krojenie warzyw, obróbka wstępna mięs, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Osówka (wielkopolskie)
-
Bogdan Głuszek MSSP - 2018-07-27 - Ostaszewo (pomorskie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy Sącz (małopolskie)
- przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności -dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - ustalanieestetycznych sposobów podawania potraw - dbanie o odpowiednieczyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanycw kuchni - udzielanie informacji gościom na temat składników używanych wpotrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi - znajomośćzasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Umiejętności i uprawnienia: - znajomość kuchni włoskiej, ukraińskiej, polskiej, rosyjskiej - doskonała znajomość techniksous vide - znajomość kuchni molekularnej - kreatywność i dbałość o estetykę potraw.Dodatkowe wymagania: - dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy - sumienność i rzetelność - dyspozycyjnośćdo pracy w systemie zmianowym - aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dawid Kamiński Trade&Consult - 2017-06-23 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klientów, przygotowanie posiłków
OR.PW Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Kłodawa (lubuskie)
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2018-07-03 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pułtusk (mazowieckie)
Wypiek pizzy.
P.P.H.U. ZDROWA Maciej Adamczewski - 2017-10-17 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i dbanie o czystość na stanowisku pracy.Praca na czas określony: 3 lata 18/06/2018 do 17/06/2021.Godzina dyspozycyjności: 8-18 (dwie zmiany: 8-16 lub 10-18).Sala G
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA MIEJSCU I NA WYNOS
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Wołów (dolnośląskie)
Kucharz
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2015-12-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
remont samochodów. wymiana oleju, opon
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Żębocin (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z PRZEPISEMUSTALANIE MENU NA IMPREZYDBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY
Zakład Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Spółka Jawna - 2018-06-11 - Jasionka (podkarpackie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
Szkoła Podstawowa w Ziempniowie - 2017-10-18 - Ziempniów (podkarpackie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2017-12-13 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)