KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Świecie oferta pracy VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie i przygotowanie potraw na zamówienia, bankiety i innezabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciemprzestrzeganie norm wagi deklarowanej potrawy, zew temperatury, dekoracji
Data publikacji: 2018-10-15
Lokalizacja: Świecie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BYDGOSKA 1, 86-100 Świecie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie i przygotowanie potraw na zamówienia, bankiety i innezabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciemprzestrzeganie norm wagi deklarowanej potrawy, zew temperatury, dekoracji
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
40 godzin tygodniowo, 13,70 zł brutto na godzinępo okresie próbnym- umowa o pracępraca w soboty i niedziele
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świecie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świecie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacjia pracy, zaangażowanie, uczciwość
Nazwa pracodawcy:
VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Adres pracodawcy:
BYDGOSKA 1, 86-100 Świecie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie dotyczy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: świecki
Gmina pracodawcy: Świecie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świecie
Ulica pracodawcy: BYDGOSKA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem.
TAWERNA DOMINIKAŃSKA Ireneusz Szydłowski - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Woźniki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, sporządzanie śniadań, obiadów, podwieczorków, układanie jadłospisów zgodnie z obowiazującymi normami, organizowanie pracy
Zespół Szkół Nr 2 - 2017-12-28 - Ludwikowice Kłodzkie (dolnośląskie)
Kierowca samochodu ciężarowego - przewóz artykułów spżywczych na terenie Polski południowej. Codzienny powrót do domu. Wymagane 3 lata doświadczenia w transporcie drogowym towarów. Mile widziane badanie SANEPID
Firma "Daf-Trans" - 2017-07-18 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów, dań i menu dla konsumentów z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru i prowadzenie negocjacji z kontrahentami wietnamskimi
MILENA ANH-THUY STYCZYŃSKA - 2018-03-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-08-05 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków-kebabów, praca w godz. 10-18
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie żywności: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania Przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej Sporządzanie potraw i napojów:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- Zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowaniaUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorzałe (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, może być osoba do przyuczenia;miejsce pracy: Gutów
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Gutów (wielkopolskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Marcinkowo (warmińsko-mazurskie)
Opracowanie menu, opracowanie receptur, przygotowanie dań, wydanie dań, dbanie o sprzęt kuchenny, przestrzeganie procedur HACCP i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-03-01 - Białystok (podlaskie)
Wypiekanie pizzy, przygotowywanie składników.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Łódź (łódzkie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-08-01 - Starowa Góra (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w resauracji PAN-DA
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZYŃSKI - 2015-11-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca od 8-16
NASZA SZKOŁA - Niepubliczna Szkoła Podstawowa - 2018-03-15 - Opole (opolskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni żywnienia zbiorowego: szpitale, szkoły, kantyny pracownicze.Praca od poniedziałku do piątku oraz jedna sobota w miesiącu, jedna zmiana w godz.: 7:00-15:00 (ewentualnie 5/6:00-14:00). Umowa zlecenie, wynagrodzenie od 2000 zł brutto.Praca w różnych lokalizacjach: ul. Zemska, Krzycka, Kamieńskiego, Biskupin, Leśnica Wrocław, Biskupice Podgórne.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Leżajsk (podkarpackie)
wykształcenie średnie ogólnokształcące, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kobyłka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przyrządzanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, marynowanie potraw, czytanie receptur w języku hindi
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wisła (śląskie)