KUCHARZ/POMOC KUCHENNA OFPR/19/1919 Dobra oferta pracy Anna Dominik Dominikana
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA OFPR/19/1919
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w, sur贸wek, sa艂atek. Praca w systemie 2 zmianowym w godzinach 11-19, 13-21. Praca 5 dni w tygodniu
Data publikacji: 2019-09-11
Lokalizacja: Dobra (ma艂opolskie)
Pracodawca: Anna Dominik Dominikana
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:34-642 Dobra 361, powiat: limanowski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w, sur贸wek, sa艂atek. Praca w systemie 2 zmianowym w godzinach 11-19, 13-21. Praca 5 dni w tygodniu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA OFPR/19/1919
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dobra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: limanowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dobra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.09.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Wymagane do艣wiadczenie na podanym stanowisku
Nazwa pracodawcy: Anna Dominik Dominikana
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
J.Marka 9, 34-600 Limanowa, powiat: limanowski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy lub cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: limanowski
Gmina pracodawcy: Limanowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Limanowa
Ulica pracodawcy: J.Marka
Numer budynku pracodawcy: 9
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Anna Dominik
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 11.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16c241c815b4bae13c86866fee41f88d
Podobne oferty pracy
obs艂uga klienta wg standard贸w firmy. Bran偶a AGD RTV.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej, da艅 rybnych oraz sezonowych, dbanie o zaopatrzenie wraz z szefem kuchni, sta艂a weryfikacja jako艣ci potraw oraz ich dat przydatno艣ci.
Firma Handlowa Karmazyn Bo偶ena Dudzik - 2016-12-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-10-28 - Radom (mazowieckie)
Opracowanie da艅, sporz膮dzanie posi艂k贸w wega艅skich. Praca dwuzmianowa w godz. 8.00-16 oraz 11.00-19.00, w Bielsku-Bia艂ej. Oferta skierowana do os贸b zarejestrowanych w PUP, kt贸re nie uko艅czy艂y 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
obliczanie warto艣ci od偶ywcze i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Mielno (zachodniopomorskie)
Praca przy komputerze, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych (kserowanie, skanowanie dokument贸w), odbieranie po艂膮cze艅 telefonicznych i kierowanie ich do odpowiednich os贸b. Obs艂uga interesant贸w (udzielanie informacji, przyjmowanie dokument贸w). Sporz膮dzanie pism i innych dokument贸w (za艣wiadcze艅, zawiadomie艅, og艂osze艅, list, itp.).
Zamojskie Towarzystwo O艣wiatowe - 2018-03-30 - Zamo艣膰 (lubelskie)
jw.
SK HOLDING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie produkt贸w do produkcji, czynno艣ci porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
PERSON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Komorowo (mazowieckie)
stanowisko samodzielne
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe MARKUS-BIS W 艁ebie Roman Marek - 2016-03-04 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-12-03 - Szczawnica (ma艂opolskie)
praca na kuchnii
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Zaborze (艣l膮skie)
Praca w Gogolinie
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Gogolin (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia ukrai艅ska)
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kuchnia japo艅ska, sushi i inne dania.
GASTRO - FRED Iwona Federak - 2019-03-05 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
wg stnowiska
ZAK艁AD MI臉SNY "NACHMAN", NACHMAN JAN - 2017-08-24 - Lubomierz (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Osiedle Pozna艅skie (lubuskie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie da艅 z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie i znajomo艣c przepis贸w kuchni w臋gierskiej i ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y szpitala
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga pieca
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zak艂ad Us艂ug Cateringowych - 2016-01-12 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
prace gastronomiczne
Sylwester G艂adysz Punkt Ma艂ej Gastronomi "CFK" - 2017-11-21 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie potraw, da艅 obiadowych, gor膮cych kanapek; bezposrednia obs艂uga klienta - techniki obs艂ugi klienta, zastosowanie dzia艂a艅 marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-06-04 - Otwock (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej - dbanie o czynno艣膰 w miejscu pracy zgodnie z wymogami Pa艅stwowej Inspekcji Sanitarnej- inne czynno艣ci pomocnicze bezpo艣rednio zwi膮zane z przygotowywaniem potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)