KUCHARZ Mielno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obliczanie warto艣ci od偶ywcze i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Data publikacji: 2020-01-30
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obliczanie warto艣ci od偶ywcze i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 11.02.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie minimum zawodowe - gastronomiczne z tytu艂em mistrza w zawodzie kucharz, minimum 1 rok do艣wiadczenia jako kucharz, umiej臋tno艣膰 obliczania warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz umiej臋tno艣膰 bie偶膮cej konserwacji tych urz膮dze艅, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Rac艂awicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 5:00-17:00, 8:00-20:00, 11:00-23:00, praca r贸wnie偶 w soboty i niedziele
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Rac艂awicka
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 13.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c314e3a673056ce3e31c16b909409067
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Blueblue S艂awomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Prace porz膮dkowe, drobne naprawy
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Sieniec (艂贸dzkie)
-Pomocnik montera instalacji klimatyzacyjno - wentylacyjnej-Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawc膮-Kontakt: telefon 58 530-23-10, e-mail: biuro (at) filtronix.pl
F.H.U. FILTRONIX POLSKA S艁AWOMIR BORKOWSKI - 2019-09-12 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw pod nadzorem nepalskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
Zakres zada艅 pokrywa si臋 z zadaniami na sta偶u.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, diet wg zalece艅 dietetyk贸w. Praca w Ko艂obrzegu na umow臋 o prac臋 w systemie r贸wnowa偶nym 6-18, r贸wnie偶 w weekendy.
Food Investment S. A. - 2016-09-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATER脫W WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu na restauracji.WYMAGANIA :wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - kucharzmile widziane do艣wiadczenie zawodowe.KONTAKT Z PRACODAWC膭:tel: 500 107 285
Zak艂ad Us艂ugowo Handlowo Gastronomiczny ADM ARTUR TELEGA - 2019-01-28 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
sporz膮dzanie wszelkiego rodzaju da艅, ciast i napoj贸w
M-Group s.c. Micha艂 Sobota, Mateusz Sobota - 2017-03-06 - Zawiercie (艣l膮skie)
praca w restauracji
Firma Handlowa "MIRO" - 2015-12-22 - 艁eba (pomorskie)
Praca w kuchni
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2017-04-27 - 艁eba (pomorskie)
Wyonywanie dorywczych prac przy za艂adunku i roz艂adunku r贸藕nych towar贸w, przenoszenie materia艂贸w i towar贸w. Wi臋cej informacji pod numer 71 724 57 17
UK-SERVICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-02-22 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Samodzielne robienie pizzy i wypiek pizzy, lepienie pierog贸wi pomoc w kuchni, w p贸藕niejsyzm okresie mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋.Oko艂o 160 h pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣c 19:00-2:00Proponowany okres zatrudnienia 3 latasala G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w.
"SOLIDUS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-27 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Sp贸艂ka Jawna - 2018-09-19 - Sosnowiec (艣l膮skie)
pomoc w przyrz膮dzaniu posi艂k贸w,sa艂atek, mycie naczy艅,
"SOLANKI" UZDROWISKO INOWROC艁AW SP脫艁KA Z OGRANIOCZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-14 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w w terenie,utrzymanie porz膮dku i higieny pracy, terminowe i prawid艂owe wykonywanie zada艅 wynikaj膮ce ze stanowiska kucharza, wykonywanie polece艅 pracodawcy
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie wysokiej jako艣ci da艅, dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwe gospodarowanie magazynem, samodzielna obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego, dbanie o czysto艣膰
"REMS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-06 - Stronie 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) dla ok. 100 dzieci zgodnie z wytycznymi
PRZEDSZKOLE SAMORZ膭DOWE NR 20 - 2016-08-23 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
produkcja da艅 gotowych mi臋snych, rybnych, wegetaria艅skich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporz膮dzanie przek膮sek zimnych, dekorowanie p贸lmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie da艅 do bufetu i konsument贸w cateringu
Galeria Smak贸w - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych , przygotowywanie potraw
Sp贸艂dzielnia Socjalna - 2016-07-13 - S艂upca (wielkopolskie)
Gotowanie potraw chi艅skich
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Jas艂o (podkarpackie)
przygotowanie potraw i deser贸w kuchni hinduskiej, obs艂uga pieca tandoor, utrzymanie czysto艣ci miejsca pracy, praca na czas okre艣lony 3 lata,godziny pracy 7:00 - 23:00
FUSION RESTAURANTS SP. Z O. O. - 2019-10-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, obieranie warzyw, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy, dba艂o艣c o estetyk臋, wykonywanie innych czynnos膰i polecownych przez prze艂o偶onego
"ADAMUS" PHU Pawe艂 Usidus - 2016-04-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)