KUCHARZ Polanica-Zdrój oferta pracy MINI BAR SMAKUŚ MARITA MIGDAŁ-POMARANIK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2020-08-26
Lokalizacja: Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: MINI BAR SMAKUŚ MARITA MIGDAŁ-POMARANIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 39, 57-320 Polanica-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polanica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Polanica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: MINI BAR SMAKUŚ MARITA MIGDAŁ-POMARANIK
danePracodawcy_nip: 8831781139
danePracodawcy_regon: 384232135
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 39, 57-320 Polanica-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Polanica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Polanica-Zdrój
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984522
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.08.2020
Oferta pracy ważna do: 24.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08dead29155bfee3bb94e81f23d447b3
Podobne oferty pracy
przygotowywanie składników i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie dań tureckich
ISKENDER KEBAB SABINA SOBKÓW - 2016-07-13 - Goleniów (zachodniopomorskie)
-
PIZZERIA K-2 ANNA STANISZEWSKA - 2019-07-03 - Kłodawa (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac budowlanych, mieszanie zapraw, tynkowanie, malowanie, układanie płytek
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Łapy (podlaskie)
sporządzanie potraw z warzyw i woców z zachowaniem ich wartości odżywczej, sporzadzanie potraw z soi, z kasz
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Legnica (dolnośląskie)
Sporządzanie wycen pokryć dachowych na podstawie projektu dachu przedstawionego przez klienta. Sporządzanie ofert handlowych.
"Dachy 24"S.C. - 2017-02-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej według originalnych regionalnych receptur i przypraw.
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie wszelkich czynności związanych z przygotowywaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej.Praca w godz. 6.00-14.00 od pn-pt w Bielsku-Białej. Umowa o pracę na czas nieokreślony.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2019-04-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-14 - Racibórz (śląskie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Opolnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej, sałatki, pasty, pizza, zamawianie towaru
FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-24 - Białystok (podlaskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 239 - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ ZAKŁAD PULMONOLOGII SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-07 - Tarnowskie Góry (śląskie)
SPRZĄTANIE
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Świętochłowice (śląskie)
Praca jako kucharz orientalny, kontakt z klientami z krajów arabskich i Europy
GRILL KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-01 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i gorącej zgodnie z recepturami, normami i standardami hotelu
Zamek Giżycki, sp. z o.o. - 2019-02-11 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w Słupsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - Słupsk (pomorskie)
praca przy kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, dbanie o porzadek w miejscu pracy; praca zmianowa w godz. 9.00-2.00
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przyrządzanie półproduktów z mięs, warzyw i innych surowców, przyrządzanie potraw według ustalonego jadłospisu, zamawianie brakujących towarów.
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Drobne naprawy wyposażenia pomieszczeń, zabezpieczenie urządzeń kanalizacyjnych, utrzymanie drożności wod-kan, utrzymanie porządku wokół budynku, koszenie trawy, odśnieżanie.
P.P.H.U. " BATIS" Spółka z o. o. - 2018-12-05 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków , obsługa imprez, utrzymuwanie czystości
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
przygotowywanie/dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych ( katering) przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe.Paca od poniedziałku do piątkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2016-10-27 - Mielec (podkarpackie)