KUCHARZ Polanica-Zdr贸j oferta pracy Uzdrowiska K艂odzkie S.A.- Grupa PGU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-02-12
Lokalizacja: Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Uzdrowiska K艂odzkie S.A.- Grupa PGU
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 4, 57-320 Polanica-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 16 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Polanica-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k艂odzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polanica-Zdr贸j
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 16 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Nazwa pracodawcy: Uzdrowiska K艂odzkie S.A.- Grupa PGU
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 39, 57-320 Polanica-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: k艂odzki
Gmina pracodawcy: Polanica-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Polanica-Zdr贸j
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 39
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Produkcja napoj贸w bezalkoholowych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 2
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wyk艂adanie towaru
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, CZYTANIE RECEPTUR, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kantynie pracowniczej otwartej 24h od pon. do sob. do godz. 14.00
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Komorniki (wielkopolskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie czynno艣ci z zakresu dzia艂. gosp. i konserwacji O艣rodka, dokonywanie regularnych przegl膮d贸w pomieszcze艅 O艣rodka i bie偶膮ce zg艂aszanie usterek, nieprawid艂owo艣ci prze艂o偶onemy, drobne prace elektryczne / wod.-kan. stolarskie.
STRZELECKI O艢RODEK KULTURY STRZELCE OPOLSKIE - 2017-09-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w,- Utrzymanie czysto艣ci sprz臋tu i pomieszcze艅- Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Przemocze (zachodniopomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od pa藕dziernika 2016r.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2016-11-24 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA US艁UGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-04-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - 艁owicz Wa艂ecki (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KUCHNI ARABSKIEJUTRZYMYWANIE PORZ膭DKU POD WZGL臉DEM SANITARNYM
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Wojew贸dzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Ko艣cianie - 2018-04-11 - Ko艣cian (wielkopolskie)
przew贸z towar贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Janik贸w (mazowieckie)
jw.
Przedszkole nr 89 Niezapominajka - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Legionowo (mazowieckie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji. Praca co drugi dzie艅.
JM Jakub Mrowca - 2016-06-23 - Rytro (ma艂opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-03-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - D膮bki (zachodniopomorskie)
w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milicz (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Pizza, Makarony, Nale艣niki, Pierogi, Sa艂atki, Zupy, przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2018-03-07 - Zabrze (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i przek膮sek. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w. Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi.
Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Zak艂ad贸w Opieki Zdrowotnej im. M. J. Pi艂sudskiego w P艂o艅sku - 2018-06-22 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej
EL - PIERO MACIEJ SMOLARCZYK - 2016-09-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SK艁ADANOWSKI - 2018-05-16 - Mielno (zachodniopomorskie)
ZABEZPIECZENIE SUROWC脫W PRZED ZEPSUCIEM, OBR脫BKA WST臉PNA PRODUKT脫W, POS艁UGIWANIE SI臉 MASZYNAMI, URZ膭DZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POSI艁K脫W, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DESER脫W POD IMPREZY OKOLICZNO艢CIOWE, ROZBI脫R MI臉SA, KUCHNIA POLSKA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY NA STANOWISKU, WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, KONIECZNE DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 12.00-24.00
BP BARTOSZ BALIK, ZBIGNIEW BALIK SP脫艁KA CYWILNA - 2018-10-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2017-09-29 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Kucharz w Restauracji Zapiecek w Suchaczupraca w godz. 13:00 do 21:00
Restauracja Zapiecek Ma艂gorzata Madeja, Systemy Grzewcze i Sanitarne MADAN - 2016-03-15 - Suchacz (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, obr贸bka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-10-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)