KUCHARZ Pokrzywna oferta pracy HOTELE GORZELANNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2020-06-01
Lokalizacja: Pokrzywna (opolskie)
Pracodawca: HOTELE GORZELANNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 48-267 Pokrzywna 69, powiat: nyski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pokrzywna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1607
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w pracy na kuchni, dyspozycyjność, dobra organizacja pracy, uczciwość, sumienność, umiejętność pracy w zespole.
Nazwa pracodawcy:
HOTELE GORZELANNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 7532437273
danePracodawcy_regon: 36159983300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy: 48-267 Pokrzywna 69, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres e-mail: hotelchrobry (at) gorzelanny.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: nyski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1607
Gmina pracodawcy: Głuchołazy
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pokrzywna
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0494835
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.06.2020
Data dodania oferty pracy: 01.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6ce182a18aa9285db0116d375f7a3102
Podobne oferty pracy
przyjmowanie i wydawanie towaru, prowadzenie ewidencji towarów przychodzących i wychodzących
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Żuromin (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia, godziny pracy: 12.00- 22.00
The William Wallace whisky bar & burger Anna Gojżewska - 2017-10-31 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej; organizacja pracy w kuchni; zarządzanie praca pomocy kuchennej. Praca na umowę zlecenie, ok. 84 godziny pracy w miesiącu; dyspozycyjność od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-16:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska, przepisy w j. wietnamskimumiejętność pracy w zespoe, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków , usługi gastronomiczne
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Radom (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, wykonywanie potraw, deserów, napoi, sporządzanie potraw regionalnych, porcjowanie i dekorowanie dań.
Zieliński Janusz Restauracja "ARKADIA" - 2019-10-11 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MARCOL SM" - Szymon Marcol - 2020-02-18 - Rybnik (śląskie)
Gotowanie posiłków dla klientów.Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie ok. 168.Dyspozycyjność: 7:30 - 23:00Proponowany okres zxatrudnienia : 12 -36 miesięcy.Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Sikorskiego + inne lokalizacje
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wrocław (dolnośląskie)
opieka pielęgniarska, współpraca z lekarzem
Dom Pomocy Społecznej w Olsztynie - 2017-12-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandooor, praca w grupie wymagająca zamilowania ładu o porządku; charakter pracy wymaga odpornoci na wysoką temperaturę, dużą wilgotność; praca w pozycji stojącej. Umowa o prace na czas okreslony, praca na dwie zmiany: caly tydzień wg grafiku-w przedziale godzinowym: 10:00-24:00. Proponowany okers zatrudnienia na pracę sezonową: 9 miesięcy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Do uzgodnienia
P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o. - 2016-04-06 - Sanok (podkarpackie)
wykonywanie prac ciesielskich
EM-BUD STUDIO 2000 EMIL MUSIAŁ - 2016-08-03 - Katowice (śląskie)
gotownie obiadów, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - Rąbień (łódzkie)
spawanie elektryczno gazowe
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Czechy (Czechy)
Przygotowywanie posiłków dla grup oraz na uroczystości okolicznościowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, OŚRODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-04-23 - Grabownica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie kebabów, sosów,surówek
NEW KHAN KHAN AHMED SHAN - 2020-07-29 - Przasnysz (mazowieckie)
Wymagania: wyksztalcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie mile widziane w gastronomii, umiejętność gotowania, chęć do pracyZakres obowiązków: przygotowanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2019-09-26 - Perzyce (wielkopolskie)
KucharzMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA OAZA
Przedsiębiorstwo Handlowe PEPER. Wojciech Ochab - 2019-07-09 - Pustynia (podkarpackie)
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy:- przygotowywanie potraw- porcjowanie i wydawanie posiłków- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
Kicyk Dorota - 2018-09-20 - Zamość (lubelskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe; sprzątanie pomieszczeń biurowych, socjalnych, ciągów komunikacyjnych; miejsce pracy Gliwice;
"CENTRUM OCHRONY SECURITY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-12 - Gliwice (śląskie)
Do uzgodnienia
Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski - 2018-08-14 - Sanok (podkarpackie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
kuccharz kuchni śródziemnomoskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca w trybie ciągłym, w weekendy oraz dni wolne (soboty i niedziele 12 godzin pracy, praca według grafiku)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)