KUCHARZ/PIZZERMAN Zawiercie oferta pracy RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: wyrób pizzy oraz przygotowanie posiłków wg recepturypraca w dni wolne, rownoważny system czasu pracy (dwa dni pracy - dwa dni wolne)
Data publikacji: 2019-11-29
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wyrób pizzy oraz przygotowanie posiłków wg recepturypraca w dni wolne, rownoważny system czasu pracy (dwa dni pracy - dwa dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Data zakończenia pracy: 31.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku pracy, umiejętność przygotowywania potraw
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVspotkanie z pracodawcą odbędzie się w siedzibie PUP Zawiercie w dniu 10.12.2019r o godz. 12:00 w sali 3.04 poziom III
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Wierzbowa
Numer budynku pracodawcy: 16b
Profil działalności pracodawcy: restauracje i inne stałe placowki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.11.2019
Data dodania oferty pracy: 29.11.2019
Oferta pracy ważna do: 11.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8112fa212157859e17f04f02702a921d
Podobne oferty pracy
wykładanie towaru
kontakt przez OHP - 2017-11-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przyrządzanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, marynowanie potraw, czytanie receptur w języku hindi
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Piaseczno (mazowieckie)
Obsługa maszyn CNC oraz innych maszyn i urządzeń stolarskich
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Tylmanowa (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, zamawianie produktów, opracowywanie nowych receptur dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Grabówka (podlaskie)
obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń.Wymagania: wykształcenie podstawowe, mile widziana podstawowa znajomość języka rosyjskiego w mowie i piśmie.Praca w wolne dni, praca w godzinach 6:00-1:00.
Florida Andrzej Drygiel - 2019-07-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rząska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2018-12-03 - Łódź (łódzkie)
Dobra organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków oraz obsługa klienta również przez telefon. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-12-07 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowywanie dań i garmażu
PIEKARNIA MECHANICZNA HALINA BARANIAK - 2017-06-29 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Końskie (świętokrzyskie)
Produkcja wyrobów mącznych typu pierogi, kluski śląskie itd
B&M Szpendowscy s.c. - 2016-06-14 - Sieradz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Doswiadczenie mile widziane
MAFIA HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
produkcja i wydawanie dań zgodnie z recepturami. Przygotowywanbie dań kuchni gorącej. Dbałość o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie potraw
"Ostoja" Marzena Markiewicz - 2016-08-11 - Gutkowo (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie produktów do dań obiadowych -gotowanie dań-przygotowanie farszu-lepienie pierogów-wydawanie dań wg zamówień
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2017-02-15 - Rogóżno (podkarpackie)
Sporządzanie i wydawanie prostych posiłków , zmywanie naczyń, obieranie warzyw , obróbka termiczna warzyw i mies, utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym
KANCELARIA RZECZOZNAWCÓW I POMOCY PRAWNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-29 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg stanowiska
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2017-05-31 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę. sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"ALIBI" Pizza - Kebab Paulina Białasik - 2019-05-06 - Krzyż Wielkopolski (wielkopolskie)
- przygotowywanie dań wg oryginalnych receptur kuchni ukraińskiej- dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków dla klientów, nadzór nad jakością oferty gastronomicznej
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2018-02-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Guo & Wang Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT" - 2018-08-17 - Poznań (wielkopolskie)
Kuchnia tradycyjna i wileńska, praca w wymiarze 3/4 etatu
Catering-Centrum Zdzisław Konieczny - 2016-08-04 - Trzebień (dolnośląskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Warszawa (mazowieckie)