KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy KANCELARIA RZECZOZNAWCÓW I POMOCY PRAWNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie i wydawanie prostych posiłków , zmywanie naczyń, obieranie warzyw , obróbka termiczna warzyw i mies, utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym
Data publikacji: 2019-10-29
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: KANCELARIA RZECZOZNAWCÓW I POMOCY PRAWNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JANA SOBIESKIEGO 47, 58-500 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie i wydawanie prostych posiłków , zmywanie naczyń, obieranie warzyw , obróbka termiczna warzyw i mies, utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: sprawność fizyczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
KANCELARIA RZECZOZNAWCÓW I POMOCY PRAWNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
JANA SOBIESKIEGO 47, 58-500 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: JANA SOBIESKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 47
danePracodawcy_nrKraz: 22848
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2019
Oferta pracy ważna do: 14.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?741e81e668729f67c365ea5606eacdc9
Podobne oferty pracy
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-09-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, ocena półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłkówPrzygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, doraźna pomoc szefom kuchni oraz pozostałym kucharzom , przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja sałatek.Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.Możliwość ustalenia z pracodawcą pasujących dni oraz godzin pracy. System pracy dwuzmianowy.Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie-zleceniu docelowo umowa o pracę.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-30 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca w godzinach od 12.00 do 20.00. 20 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Zabrze (śląskie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
Przygotpwanie kuchni ukraińskiej,Obsługa grup z Ukrainy i Białorusii
METRO PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-15 - Boguszyn (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Żywiec (śląskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Diagnoza usterek, naprawy elektromechaniczne w pojazdach samochodowych
E-TRANS sp. z o.o. - 2017-04-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Kuczów (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
QUADAM Adam Pyrkowski - 2018-01-10 - Grabiny-Zameczek (pomorskie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Pławno (łódzkie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
Pomocnik stolarza
"LARIX" PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE, STOLARNIA, TARTAK DYKER ROMAN - 2017-10-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-26 - Boguchwała (podkarpackie)
wykonywanie pomocniczych prac budowlanych - wyjazdy służbowe do Szwecji: znajomość j. szwedzkiego jest wymagana ponieważ w Szwecji brygadzista komunikuje się z pracownikami wyłącznie w j. szwedzkim
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Szwecja (Szwecja)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków.
Karczma Młyn S.R.O Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Kluszkowce (małopolskie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków; wydawanie posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2017-02-24 - Sopot (pomorskie)
w/g stanowiska
J&K Sp. z o.o. Kielce - 2018-12-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie dań oraz napi zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jarosław (podkarpackie)
stylizacja paznokci, obsługa klienta
ANGELIKA KRAŚNIEWSKA - 2018-06-18 - Ruda Śląska (śląskie)
refundacja -30- PRZYGOTOWYWANIE SUROWCÓW DO WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Torzym (lubuskie)
Dbanie o czystość w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, gotowanie, składanie produktów gotowych obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, zatowarowanie.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wejherowo (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wczasowy "Bagińscy SPA" w Pobierowie - 2019-01-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według wewnętrznych receptur w systemie "a la carte". Dbałość o prawidłowe gospodarowanie produktami spożywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standardów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (śląskie)