KUCHARZ / PIZZERMAN Sarbinowo oferta pracy Restauracja Plusk Micha艂 Szewczyk
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw (zupy, ryby, sa艂atki, makarony, pizza).Zarz膮dzanie zespo艂em w kuchni. Dbanie o czysto艣膰 kuchni.
Data publikacji: 2020-06-08
Lokalizacja: Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Restauracja Plusk Micha艂 Szewczyk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 66A, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw (zupy, ryby, sa艂atki, makarony, pizza).Zarz膮dzanie zespo艂em w kuchni. Dbanie o czysto艣膰 kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sarbinowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3209
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.06.2020
Data zako艅czenia pracy: 09.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane wykszta艂cenie zawodowe, wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska, minimum 1 rok do艣wiadczenia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja Plusk Micha艂 Szewczyk
danePracodawcy_nip: 4990648161
danePracodawcy_regon: 321370470
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Nadmorska 66A, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 11:00 - 22:00, 1 miesi膮c okresu pr贸bnego, p贸藕niej praca sta艂a
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3209
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sarbinowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0308382
Ulica pracodawcy: Nadmorska
Numer budynku pracodawcy: 66A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2d1a19e88bddf88cbb4c15437cbb25c5
Podobne oferty pracy
- Gastronomia. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w, obliczanie warto艣ci odzywczej, obr贸bka wstepna surowc贸w.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw dla klient贸w(kuchnia grecka i polska) , obs艂uga catering贸w. Praca w systemie 1 dzie艅 pracy/1 dzie艅 wolny. Restauracja jest czynna od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (艣l膮skie)
malowanie szpachlowanie tapetowanie
MILWAR BARTOSZ CHMIELEWSKI - 2018-10-11 - Sadykierz (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE OD PODSTAW DA艃 Z ZAKRESU KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE SREDNIE, DZIA艁ANIE W ZESPOLE, PRAWO JAZDY KAT B (NA POTRZEBY WYJAZDU PO PRODUKTY), 8 LAT DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 JEZYKA UKRAI艃SKIEGO I ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA TERESA - 2018-08-01 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych i grup zorganizowanych. Praca: CENTRUM BROWAR Strzelce Op.
IGA IRENEUSZ GOLISZEWSKI - 2017-08-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)
- Kierowanie samochodem ci臋偶arowym. Prowadzenie dokumentacji transportowej. Transport mi臋dzynarodowy.- Miejsce wykonywania pracy: Katowice + teren Unii Europejskiej.- Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub niemieckiego lub rosyjskiego w mowie jest wymagana. gdy偶 w tych j臋zykach m贸wi膮 pracownicy spedycji, z kt贸r膮 wsp贸艂pracujemy. Ponadto wynika to z charakteru pracy (transport towar贸w po Europie), gdzie cz臋sto pracownicy spedycji kontaktuj膮 si臋 telefonicznie z kierowc膮, w celu uzyskania potrzebnych im w danej chwili informacji. Cz臋sto jest te偶 konieczno艣膰 porozumienia si臋 w miejscu za艂adunku / roz艂adunku z osob膮 za艂adowuj膮c膮 lub roz艂adowuj膮c膮.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + diety. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony: 02.12.2017 r. do 02.11.2020 r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy zgodnie z czasem pracy kierowc贸w. Systemem czasu pracy zgodnie z przepisami dotycz膮cymi czasu pracy kierowc贸w. Praca r贸wnie偶 w soboty. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Wymagane uprawnienia: Psychotesty, Kart CHIPO do tachografu cyfrowego, Kurs kwalifikacji kierowcy (Kurs na przew贸z rzeczy). Wymagana komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub niemieckiego lub rosyjskiego w mowie. Wymagana gotowo艣膰 do wyjazd贸w s艂u偶bowych na 2-3 tygodnie.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w serwowanych w restauracji oraz da艅 na wynosprzygotowywanie bankiet贸w i catering贸wwydawanie da艅 z karty menu
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Gotowanie potraw tureckich, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
FIRMA US艁UGOW0-HANDLOWA "AMIR" ABED TAKOUCHET - 2017-01-10 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2016-05-19 - Leszno (wielkopolskie)
Przygototywanie potraw.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WALDEMAR RATAJCZYK, MARCIN GRZYBOWSKI SP脫艁KA CYWILNA - 2017-05-09 - Kalisz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY POTRAW, SPORZ膭DZANIE LISTY BRAKUJ膭CYCH PRODUKT脫W, KIEROWANIE ZESPO艁EM NA KUCHNI
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA KAMIL KURTYS - 2019-05-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
prace remontowo - budowlane
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Kolno (podlaskie)
CZYSZCZENIE ELEMNT脫W ZE STALI NIERDZEWNEJ, PIASKOWANIE ITP
UNIDEX J.KANIA J.WIKTOR - SP脫艁KA JAWNA - 2020-02-19 - Strasz臋cin (podkarpackie)
Szykowanie samodzielne potraw, obs艂uga kuchni, organizacji cateringu, zarz膮dzanie personelem, organizacji dostaw.
Hotel Senator Granvia Olchowa - 2019-04-04 - Olchowa (podkarpackie)
ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-12-29 - Boles艂awice (pomorskie)
wg.wniosku
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PARADA SMAK脫W Anna Parada - 2015-12-01 - Kalisz (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie min. zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; podstawowe upr. spawalnicze, kurs hakowego, obs艂uga suwnicy; miejsce pracy: teren 艢l膮ska, K臋dz.-Ko藕le;
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Restauracja Finezja Smaku Renata Goniewicz - 2017-09-21 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
Gotowanie, przyrz膮dzanie przek膮sek, sur贸wek, sa艂atek.
kontakt przez PUP - 2020-01-24 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych, przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych, kr臋cenie pizzy; mo偶liwo艣膰 wsp贸艂pracy na czas nieokre艣lony
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE DOROTA DU艁AK - 2017-09-22 - Wysoka (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i nepalskiej, przygotowanie menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2020-06-01 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie wskazanych dani od podstaw zgodnie z recepturami , zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, produkcja da艅 m膮cznych wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
MAG AGNIESZKA PITIAK - 2020-01-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
wypiek pizzy, przygotowywanie kebab贸w i hamburger贸w
艁ASUCH S.C. - 2016-03-22 - Stargard (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2019-05-06 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)