KUCHARZ Jelenia G贸ra oferta pracy MAG AGNIESZKA PITIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie wskazanych dani od podstaw zgodnie z recepturami , zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, produkcja da艅 m膮cznych wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: MAG AGNIESZKA PITIAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Podwle 25/Jana Paw艂a II 51, 58-500 Jelenia G贸ra, powiat: m. Jelenia G贸ra, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie wskazanych dani od podstaw zgodnie z recepturami , zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, produkcja da艅 m膮cznych wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Jelenia G贸ra
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Inne] : Wymagane do艣wiadczenie w pracy jako samodzielny kucharz
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: MAG AGNIESZKA PITIAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
Kasztanowa 5, 58-530 Kowary, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: jeleniog贸rski
Gmina pracodawcy: Kowary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kowary
Ulica pracodawcy: Kasztanowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: bar samoobs艂ugowy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 28.01.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a71ff7b28bf69164954d6bad45579781
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana umiej臋tno艣膰 kierowania zespo艂em pracownik贸w kuchni. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 604-642-921) w godzinach: 8:00-18:00.
NALE艢NIKARNIA PANCAKE HEAVEN SP脫艁KA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w
O艣rodek Kolonijny "Magnat" - 2018-03-18 - 艁eba (pomorskie)
Edukacja dzieci z niepe艂nosprawno艣ci膮 intelektualn膮, opieka, diagnoza pedagogiczna
Terenowe Ko艂o Polskiego Stowarzyszenia na Rzecz Os贸b z Upo艣ledzeniem Umys艂owym - 2016-08-31 - Ko艂o (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w i napoj贸w zgodnie z tradycjami i recepturami ukrai艅skimi i gruzi艅skimi
PA艁AC WOJAN脫W SP. Z O.O. - 2016-02-25 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
Oferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy, zarejestrowanych tylko i wy艂膮cznie w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Kolbuszowej. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. od 8:00 do 15:00, 12:00 do 20:00. Miejsce wykonywania pracy: G艂og贸w Ma艂opolski.Pomoc w przygotowywaniu stanowiska pracy, organizacja pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, kurdyjskiej, wegetaria艅skiej i da艅 z grilla.
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w da艅 i napoi z kuchni z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 gastronomicznych
W&W SOLUTION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 , SP. K. - 2020-11-03 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
kucharz
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA" - 2019-01-02 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw mi臋snych, zestaw贸w obiadowych
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, czynno艣ci porz膮dkowe.
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-19 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w w barze mlecznym,-Praca zmianowa mi臋dzy 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Tczew (pomorskie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw, uwzgl臋dniaj膮ca receptury i normy obowi膮zuj膮ce w 偶ywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzega膰 zasad czysto艣ci oraz regulacji w zakresie bezpiecze艅stwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, zam贸wienia oraz prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci. wykszta艂cenie gastronomiczne, dobra znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie wy偶sze prawnicze,umiej臋tno艣膰 obs艂ugi komputera, znajomo艣膰 ustaw: kodeks post臋powania administracyjnego, prawo budowlane oraz rozporz膮dzenia w sprawie warunk贸w technicznych, jakim powinny odpowiada膰 budynki i ich usytuowanie, posiadanie obywatelstwa polskiego, korzystanie z pe艂ni praw publicznych, nieskazanie prawomocnym wyrokiem za umy艣lne przest臋pstwo lub umy艣lne przest臋pstwo skarbowe. Charakterystyka pracy: przygotowywanie projekt贸w decyzji, postanowie艅 oraz pism z zakresu w艂a艣ciwo艣ci Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego, uczestnictwo w tematycznych akcjach kontrolnych, udzielanie informacji interesantom i kierowanie do w艂a艣ciwych kom贸rek, obs艂uga sk艂adnicy akt, prowadzenie rejestr贸w i ewidencji. Szczeg贸艂y oferty na stronie: https://nabory.kprm.gov.pl/site/ad/id/4667.Dokumenty nale偶y z艂o偶y膰 do: 31.10.2016 r.
POWIATOWY INSPEKTORAT NADZORU BUDOWLANEGO DLA MIASTA RYBNIKA - 2016-10-19 - Rybnik (艣l膮skie)
- wykonywanie ocen technicznych i typowania rob贸t, opracowywanie przedmiar贸w rob贸t, opracowywanie kosztorys贸w inwestorskich, nadz贸r nad terminowo艣ci膮 zatwierdzania remont贸w, archiwizacja materia艂贸w poszczeg贸lnych zada艅, przygotowywanie dokument贸w do kontroli, weryfikacja ocen, typowania rob贸t, przedmiar贸w i kosztorys贸w;- prowadzenie spraw dotycz膮cych przebud贸w lokali w tym przygotowywanie porozumie艅 remontowych z najemcami i instytucjami;- uczestnictwo w ocenie wykonanej dokumentacji projektowo - kosztorysowej;- ocena przydatno艣ci wykonanej dokumentacji projektowo- kosztorysowej;- uczestnictwo w czynno艣ciach udzielania zam贸wie艅 publicznych;- rozpatrywanie interwencyjnych spraw technicznych w zakresie rob贸t budowlanych;- wykonywanie funkcji nadzoru inwestorskiego;- wsp贸艂dzia艂anie z DOM - ami i innymi kom贸rkami ZGN Mokot贸w;- za艂atwianie korespondencji z Urz臋dem Dzielnicy Mokot贸w i innymi instytucjami;- analizowanie przegl膮d贸w technicznych budynk贸w;- wsp贸艂udzia艂 w typowaniu i ustalaniu za艂o偶e艅 projektowych;- przygotowywanie oraz sprawdzanie materia艂贸w przetargowych na opracowanie dokumentacji oraz wykonanie rob贸t w bran偶y budowlanej;- opiniowanie w ramach obowi膮zuj膮cych uprawnie艅, wniosk贸w i dokumentacji na przebudowy, nadbudowy, rozbudowy i adaptacje;- bie偶膮ce 艣ledzenie i wprowadzenie do stosowania przepis贸w i zarz膮dze艅 zwi膮zanych z procedur膮 zlecania rob贸t przez ZGN;- archiwizacja dokumentacji w prowadzonej tematyce;- rozpatrywanie i udzielanie odpowiedzi na korespondencj臋 w zakresie spraw budowlanych;- uczestnictwo w komisjach przetargowych.
ZGN w Dzielnicy Mokot贸w m.st. Warszawy - 2020-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Reg Benz Sp贸艂ka z Ograniczona Odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-05-20 - Mielec (podkarpackie)
Wykonywanie wyrob贸w owocowo-warzywnych wed艂ug odpowiednich instrukcji technologicznych. R臋czne przenoszenie i podnoszenie ci臋偶ar贸w o masie przekraczaj膮cej 20 kg. Praca w niskich temperaturach od 0 do -10 stopni.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Nasielsk (mazowieckie)
kompleksowa obs艂uga Klienta wed艂ug standard贸w firmy
realizacje planu sprzeda偶y na jak najwy偶szym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprz臋tu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w za艂adunku towaru
Media Expert - 2016-03-30 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni Szpitala wg przygotowanych diet
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2019-03-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - August贸w (podlaskie)
praca przy wykonywaniu pierog贸w
PIERO呕KARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-29 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Pozyskiwanie klient贸w na rynku arabskim, t艂umaczenie dokument贸w w j臋zyku arabskim i angielskim, kontakt z kontrahentami w j臋zyku arabskim i angislkiem, wyjazdy s艂u偶bowe na terenie Polski.
F.H.U. "NINA" NINA RYBOWSKA & G.R. IMPORT EXPORT - 2020-06-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
OSOBA SPRZ膭TAJ膭CA
TOMMAX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-10 - Czarna (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja Piekielna Kuchnia sp. cywilna - 2019-06-07 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
obs艂uga klient贸w, realizowanie zam贸wie艅, przygotowywanie produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 produkt贸w 偶ywno艣ciowych
"ALIBI" Pizza - Kebab Paulina Bia艂asik - 2019-03-15 - Krzy偶 Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 i napoj贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych procedur i wdro偶onych standard贸w kuchni. 艢cis艂a wsp贸艂praca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w,
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
gotowanie
P.P.H. ITEA Mariola Frontczak - 2016-09-02 - Ksi膮偶enice (mazowieckie)
Hotel poszukuje kucharza do pracy w godzinach popo艂udniowych od 15.00 do 22.00.
Waldhotel Eiche GmbH - 2019-02-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ J脫ZEFCZYK W 艁A艃CUCIE - 2016-05-04 - 艁a艅cut (podkarpackie)