KUCHARZ Kowalki oferta pracy LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽061,62 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Data publikacji: 2019-01-02
Lokalizacja: Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽061,62 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kowalki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: rypi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rypin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽061,62 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.01.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rypinie
Adres pracodawcy:
87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: rypi艅ski
Gmina pracodawcy: Rypin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kowalki
Numer budynku pracodawcy: 88 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rypinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie sk艂adnik贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
艁owcy Pracy Jakub B臋dkowski - 2016-10-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
prace przygotowawcze, obowi膮zki kucharza, pe艂en etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres pr贸bny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-09-28 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg wskaza艅 dietetyka, podawanie posi艂k贸w, dob贸r diety, 偶ywienie os贸b ob艂o偶nie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
Zwi膮zek Harcerstwa Polskiego Komenda Chor膮gwii 艢l膮skiej - 2016-04-13 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Sprzeda偶 po偶yczek obecnym oraz nowo pozyskanym Klientom Odbieranie rat od klient贸wFirma oferuje bezp艂atny pakiet szkole艅
PROVIDENT POLSKA S.A. - 2017-08-07 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Przygotowywanie da艅 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie do艣wiadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sul臋cin (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiejWymiar: 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Andrespol (艂贸dzkie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanis艂aw Komar - 2016-11-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
Tworzenie propozycji menu. Sporz膮dzanie zam贸wie艅. Sporz膮dzanie i serwis potraw. Kontola zasob贸w magazynowych. Dbanie o organizacj臋 i porz膮dek w miejscu 艣wiadczenia us艂ug.
Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-09-05 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw
Agencja S艂u偶by Spo艂ecznej B.Ko艣cielak Sp.Jawna - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie 艣niada艅 i obiadokolacji, zamawianie towar贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku
ELBEST sp. z o.o. - 2017-09-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Gidle (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸wwydawanie posi艂k贸w
Powiatowy Dom Pomocy Spo艂ecznej Pog贸rze - 2017-05-17 - Pog贸rze (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, mile widziane do艣wiadczenie, umiej臋tno艣ci kosmetyczne, ch臋膰 nauki zawodu kosmetyczkaZakres obowi膮zk贸w: manicure, hybrydy, przed艂u偶anie rz臋s, inne zabiegi kosmetyczne
Studio urody EFEKT - Anna Kobus-Potarzycka - 2016-02-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy
SU艁TAN KEBAB Marcin Haponik - 2016-08-11 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, przygotowywanie jad艂ospis贸w, zamawianie towaru, prowadzenie niezbednej dokumentacji( w tym HACCP)wynagrodzenie 2100 z艂 netto
Centrum Ekonomii Spo艂ecznej SERVITUS Toru艅 - 2018-08-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
roz艂adunek i za艂adunek towaru
FREEWAY SERVICE CIEPLI艃SKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-07-05 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Sta偶 dla os. do 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw, dbanie o dob贸r w艂a艣ciciwej jako艣ci sk艂adnik贸w, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yta konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych zgodnie z wymaganiami saniatarnymi i BHP oraz HACCP, uk艂adanie menu, zarz膮dzanie wydatkami
DAVO DAWID ROSIAK - 2017-03-03 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
jw
PRZEDSZKOLE NR 1 - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, sprz膮tanie
INTERFERIE SA - 2018-03-27 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Gotowanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
Przygotowanie produkt贸w, gotowanie, sma偶enie potraw, da艅 m膮cznych, zup, serwowanie da艅, zamawianie towaru, sprawdzane termin贸w wa偶no艣ci, przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - 艢rem (wielkopolskie)