KUCHARZ-PIZZERMAN Racibórz oferta pracy JAROSŁAW DROŻDŻ
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Wyrób pizzy.
Data publikacji: 2018-12-14
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: JAROSŁAW DROŻDŻ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WOLNOŚCI 5, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wyrób pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.12.2018
Nazwa pracodawcy: JAROSŁAW DROŻDŻ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
WOLNOŚCI 5, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: WOLNOŚCI
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: Produkcja narzędzi
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2018
Oferta pracy ważna do: 14.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Nadzór nad pracą w kuchni, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Centrum Integracji Społecznej Nielisz - 2019-01-23 - Staw Noakowski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw z karty dań. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2018-04-09 - Zamość (lubelskie)
Terminowe przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie jakości i ilości wydanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Zakres odpowiedzialności:Całokształt powierzonych obowiązków, ścisłe przestrzeganie wszystkich zarządzeń, instrukcji i poleceń otrzymywanych na bieżąco w czasie wykonywania obowiązków służbowych na zajmowanym stanowisku.
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2016-04-26 - Bolesławiec (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Do obowiązków na w/w stanowisku należy przygotowanie dań niemieckiej kuchni regionalnej w firmie obiadów lub menu wieczornego.
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Niemcy (Niemcy)
obsługa pacjentów, prowadzenie kalendarza elektronicznego, potwierdzanie wizyt pacjentów, sprzeaż aparatów i akcesoriów, nauka wykonywania badań słuchu.
Audiofon Sp. z o.o - 2017-10-03 - Żywiec (śląskie)
Wg programu stażu. Miejsce stażu: Restauracja "Chicago" Zawiercie, ul. Sikorskiego 6
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej, przygotowanie produktów potrzebnych do przyrządzenie dań, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy
CHEN JI SP. Z O.O. - 2018-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla 30 wychowanków
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDarłowo ,ul. Morska 78 - 2016-04-26 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-03-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Zabrze (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; Doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposażonej kuchni, możliwość pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-04-14 - Leżajsk (podkarpackie)
Kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-04-06 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie wyższe kierunkowe, staż mile widziany.Praca w Opolu.
MACHURA-PROJEKT Łukasz Machura - 2016-02-11 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań ciepłych , zimnych, deserów
ACER Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Międzyrzecz (lubuskie)
- przygotowywanie posiłków- przygotowywanie cateringów- kierowanie zespołem- organizacja pracyUmowa na 3 miesiące, godziny pracy: 8.00- 16.00
Firma Gastronomiczna s.c. "Maja" Szadzik Ewa, Sienkiewicz Janusz - 2017-10-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Łazy (mazowieckie)
kompletacja towaru
P.U. EMS MAŁGORZATA FIJAŁKOWSKA - 2016-07-20 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie dań, potraw kuchni azjatyckiej (tajskiej). Wymagania: wykształcenie co najmniej podstawowe, co najmniej 1 rok stażu pracy, znajomość kuchni azjatyckiej (tajskiej), ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
Prowansja Sp. zo.o. - 2017-09-27 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2016-05-19 - Leszno (wielkopolskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu, wyrób pierogów oraz produktów garmażeryjnych
"IGNACY POLAŃSKI" FPHU sc B.POLAŃSKI, D.PLUTA, A.WARESIAK - 2016-11-24 - Zubrzyca Górna (małopolskie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca na stanowisku kucharza pod nadzorem szefa kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "OMIX" Salnik Stanisław - 2017-06-16 - Poręba (śląskie)
gotowanie
PPHU "GALAXIZ" - 2016-04-19 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska, włoska, japońska, rosyjska.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
obsługa klienta, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
oferta stażu: sporządzanie pizzy, utrzymywanie na bieżącą czynności na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Piła (wielkopolskie)