KUCHARZ-PIZZERMAN Miastko oferta pracy ,,GRANSS" Marek Wolski
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur zak艂adu pracy
Data publikacji: 2020-08-25
Lokalizacja: Miastko (pomorskie)
Pracodawca: ,,GRANSS" Marek Wolski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ma艂opolska 4, 77-200 Miastko, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur zak艂adu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Miastko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bytowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2201
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Miastko
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wyksz. podstawowe, zawodowe, 艣rednie
Nazwa pracodawcy: ,,GRANSS" Marek Wolski
danePracodawcy_nip: 8421598163
danePracodawcy_regon: 220483040
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytowie
Adres pracodawcy:
Ma艂opolska 4, 77-200 Miastko, powiat: bytowski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: bytowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2201
Gmina pracodawcy: Miastko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Miastko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977404
Ulica pracodawcy: Ma艂opolska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.08.2020
Data dodania oferty pracy: 25.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 24.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?85692c614bc0996054f6579cb5202903
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posi艂k贸w dla dzieciplac贸wki opieku艅czo-wychowawczej. Praca w godz. 7-15
CENTRUM OBS艁UGI ADMINISTRACYJNEJ PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-11-06 - Opole (opolskie)
-
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2016-03-25 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
-
Kancelaria Adwokacka Adwokat Jakub Ciszek Us艂ugi Turystyczne i Gastronomiczne - 2016-05-24 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni azjatyckiej
Alba Fashion Sp. z o.o - 2019-05-06 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i procedurami
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2018-08-24 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
-przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w ;przestrzeganie prawid艂owej obr贸bki surowc贸w; przestrzeganie prawid艂owo艣ci proces贸w technologicznych, receptur produkowanych produkt贸w -prawid艂owe przechowywanie surowc贸w ,p贸艂fabrykat贸w ,wyrob贸w gotowych; utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepis贸w BHP oraz instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w Namys艂贸w - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Praca jako kucharz
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Chrusty (艣wi臋tokrzyskie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet
kontakt przez PUP - 2020-09-25 - Chmielno (pomorskie)
Podstawy gotowania i samodzielnego sporz膮dzania potraw zgodnie z zasadmi BHP
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2019-04-15 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Za艣cianki (podlaskie)
wed艂ug stanowiska (dania fast food)
TULGAR MA艁GORZATA "ANTALYA" - 2016-01-07 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej.
"ZAZA KEBAB" Nizamettin Gok - 2019-11-26 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Gotowanie, produkcja posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA EMILIA SZERWI艃SKA - 2018-03-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
sprzeda偶 hurtowa towar贸w, zamawianie towar贸w od handlowc贸w Wietnamczyk贸w, prowadzenie negocjacji z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka,pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅,-Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮,-Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie bufetu, sprz膮tanie kuchni i magazynu; przewidywany okres zatrudnienia do 31.12.2017 r.; godziny pracy: 7.00- 20.00, r贸wnowa偶ny system czasu pracy
Dom Wczasowo- Sanatoryjny "Per艂a" w Ustce Sp. z o. o. - 2017-10-27 - Ustka (pomorskie)
refundacja 30 art.150f
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Bia艂ogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LACH-US PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE LACHOWSKI - 2016-05-18 - 艢widnik (lubelskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
"SPO艁EM" GASTRONOMICZNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W - 2020-02-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw , przygotowanie jad艂ospis贸w , dekorowanie potraw
KABLONEX Nawroccy Sp贸艂ka Jawna - 2019-05-30 - Podanin (wielkopolskie)
Produkcja wszelkiego rodzaju wyrob贸w cukierniczych, np. ciast, ciastek, lod贸w oraz ich dekorowanie. Wypiekanie tortow. Produkcja tradycyjnych ukrai艅skich ciast i tortow.
NOWKOM Oleksandr Novatskyi - 2016-06-14 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz sk艂adnik贸w kuchni wietnamskiej- komunikacja w j臋zyku wietnamskim z pozosta艂ymi pracownikami oraz z dostawcami
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
nadz贸r nad przestrzeganiem w zakladzie pracy przepis贸w prawa i wymog贸w w zakresie ochrony 艣rodowiska, prowadzenie kontroli wewnetrznych, definiowanie dzia艂a艅 pokontrolnych, podejmowanie i wdra偶anie dzia艂a艅 maj膮cych na celu popraw臋 ochrony 艣rodowiska, prowadzenie dokumentacji zgodnie z obowi膮zuj膮cym prawem
DONG YANG ELECTRONICS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-17 - M艂awa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umow臋 zlecenie (mo偶liwo艣膰 umowy o prac臋) w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu.
Anlech Anna Lechocka - 2017-06-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej - tajskiej, nepsalskiej, korea艅skiej.Dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy.
艢r贸dmie艣cie s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2018-08-03 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca na kuchni, dba艂o艣膰 o porz膮dek stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pyskowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy.
GASTRONOMIA ROBERT HADA艁A - 2020-07-01 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
NABIA艁CZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zak艂ad Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-12-14 - K臋ty (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukrai艅skiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)