KUCHARZ Poznań oferta pracy "SPOŁEM" GASTRONOMICZNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2020-02-17
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" GASTRONOMICZNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie średnie oraz doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" GASTRONOMICZNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny lub mailowy, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.02.2020
Oferta pracy ważna do: 17.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3481f51bad22c3f2ff5009bdcbc1bad
Podobne oferty pracy
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-01-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-10-18 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
obróbka wstępna warzyw i mięs,przygotowanie zup, potraw z mięs, deserów, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Risengebirge Adventure s.c. - 2018-09-26 - Karpacz (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-16:00. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. 2 lata doświadczenia w gastronomii. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (530-819-222) w godzinach: 10:00-18:00.
RESCUE Krzysztof Bubula - 2017-11-08 - Katowice (śląskie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni ukraińskiej z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnychpraca na umowę zlecenie 160 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Kościerzyna (pomorskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
jw.
NATU Sp. z o.o. - 2018-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZĄDZENIE POTRAW
kontakt przez OHP - 2019-06-06 - Gdynia (pomorskie)
Brak danych
LECH Garmażeria Staropolska Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-03-13 - Kleosin (podlaskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów, zakup produktów spożywczych, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Praca w ramach umowy zlecenie, w wymiarze 20 godzin tygodniowo od poniedziałku do piątku, w godz. pomiędzy 8.00 a 19.00, w zależności od potrzeb. Proponowane wynagrodzenie 14,70 zł brutto na godzinę.
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-11-23 - Mielec (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw wietnamskiej, tajskiej, chińskiej. Zamówienie przypraw i towarów orientalnych potrzebnych do potraw.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BIM Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-04-19 - Ozorków (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
Kuchnia z przewagą dań FAST-FOOD. Przygotowanie posiłków(kebab, kurczaki w panierce, tortille) według przekazywanych receptur. Bezpośrednia obsługa klienta, utrzymywanie porządku.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)
Zapoznanie się z urządzeniami w gasrtonomii. Zapoznanie się z potrawami. Wstępna obróbka surowców. Sporządzanie potrwa kuchni polskiej i innych narodów.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW ORAZ MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM, PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
P.C.U. - CONG UOC PHAM - 2019-08-23 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przewóz rzeczy w transporcie międzynarodowym.
Usługi transportowe Konefał Mieczysław - 2017-05-09 - Łambinowice (opolskie)
konstruowanie tygodniowego menu,delegowanie zadań współpracownikom
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO RYBACKIE RAKOWICE SPÓŁKA Z O.O. - 2016-04-25 - Rakowice (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków; gotowanie potraw; lepienie pierogów; smażenie potraw
Abakus Wood Polska Wieczorek-Skumbin sp.j. - 2016-04-13 - Pluski (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: brak wymagań; minimum rok doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska; znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-05-18 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw dla dzieci i młodzieży na obozie (śniadanie, obiad, kolacja),utrzymywanie w czystości kuchni, zaplecza oraz jadalni
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Gładyszów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
Banna sp. z o.o. - 2018-11-26 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)