KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz z dostawcami
Data publikacji: 2019-11-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz z dostawcami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość oryginalnych przepisów, receptur kuchni wietnamskiejznajomość języka wietnamskiego w mowie i piśmie na poziomie komunikatywnym
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2019
Oferta pracy ważna do: 21.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?aa76442008793bb7a10d5218fceef616
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, opracowywanie menu, sporządzanie listy zakupów,
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków w stołówce, Dbanie o czystość stanowiska oraz miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Pajęczno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wydawanie śniadań, obiadokolacji, przygotowywanie i wydawanie dań z karty, przygotowywanie dań dla grup zorganizowanych.
Wojt-Bud Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Skomielna Czarna (małopolskie)
.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2016-02-19 - Jarocin (wielkopolskie)
Wykonywanie posiłków w zakresie kuchni azjatyckiej
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-10-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zasobów kuchennych, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szarlota (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, ZAPIEKANEK
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie cateringów, śniadań; przygotowywanie ofert cateringowych w języku ukraińskim; kontrola jhakości; przygotowywanie deserów na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowezawód kucharzmile widziane doświadczenie
KOMIKS PUB&FOOD Damian Sotkiewicz Łukasz Żabiński spólka cywilna - 2016-06-03 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2017-03-09 - Nadwiślanka (lubelskie)
przygotowywanie posiłków orientalnych
KEBAB "ALI BABA" s.c. Benaouda Chaib, Mohamed Abadi - 2017-08-17 - Augustów (podlaskie)
Kucharz
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2019-03-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni, obsługa imprez. Wymagania: doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz - samodzielne stanowisko.
AGNIESZKA RAULEWICZ - ZIELONA WERANDA - 2016-07-15 - Wejherowo (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Łagów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
BHP, zapoznanie z regulaminem pracy, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie z zasadami HACAP, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów, zabezpieczanie produktów przed zepsuciem, mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków, przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw, panierowanie, obsmażanie, gotowanie, przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowych, porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie, wykorzystywanie różnych technik dekorowania, zapoznanie ze sprzetem i urządzeniami wykorzystywanymiw kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich używania, mycie i czyszczenie naczyń, narzędzi, sprzętu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi, sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie świeżych produktów - kuchni regionalnej i międzynarodowej w oparciu o system "à la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klientów restauracji, innowacyjne i twórcze podejście do pracy. Organizacja pracy własnej i podległego zespołu. Zapewnienie przestrzegania norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień,kontrola nad świeżością produktów; zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2018-03-21 - Opole (opolskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań obiadowych.
"GASTRO EWEL" Ewelina Śliwka - 2016-03-24 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Tomasz Ludera MILA - 2018-09-04 - Puławy (lubelskie)
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wstępne artykułów przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posiłków uwzględniając czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powiązane ze sobą potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, dbanie o właściwe przechowywanie art. spożywczych, pobieranie prób żywieniowych z poszczególnych posiłków i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami
Dom Pomocy Społecznej w Śniatowie - 2017-10-04 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
kucharz
BARBAROSA Dariusz Wolak - 2016-02-16 - Grabinek (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE MINIMUM 3 LATA,
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
1. P.P.H.U. "Centrum" w Barcinie 2. Hotel-Restauracja, Pałac Młodocin w Młodocinie - 2016-01-21 - Młodocin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BISTRO EUROPA MAGDALENA ANTONIEWICZ - 2017-06-26 - Wolsztyn (wielkopolskie)
-zapoznanie sie z przepisami BHP i Ppoż. oraz regulaminami-przechowywanie żywności-obróbka artykułów spożywczych -przygotowywanie potraw i deserów -sporządzanie napojów zimnych i gorących-wydawanie potraw i napojów zimnych o gorących-utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy -obsługa maszyn i urządzeń typu: piec konwekcyjny, krajalnica do wędlin, maszyna do mielenia mięsa
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cibórz (lubuskie)
praca w kuchni
MATEUSZ KNOP FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-12-02 - Mochy (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)