KUCHARZ, PIZZERMAN Kielce oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ, PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie zam贸wie艅
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie zam贸wie艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wynagrodzenie miesi臋czne
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kielce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Kielce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.04.2016
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Kielce
Adres pracodawcy:
Wrzosowa 44, 25-211 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Wrzosowa
Numer budynku pracodawcy: 44
Oferta zg艂oszona przez: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Kielce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
obs艂uga kienta, przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
F.H.U.P. Ksi臋偶yc Marek - 2018-05-09 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, czynno艣ci porz膮dkowe.
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-02 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
- obr贸bka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, w tym sushi, - zamawianie towar贸w u korea艅skiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wroc艂aw, ul. O艂taszy艅ska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posi艂k贸w,- sprz膮tanie stanowiska pracy,- gotowanie posi艂k贸w,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zak艂ad Budowlany Marek Michalak Leszno - 2017-03-14 - Leszno (wielkopolskie)
Krojczy
GTC Chwi艂owicz Sp. jawna - 2016-07-21 - Pyzdry (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Lubin (dolno艣l膮skie)
poznanie receptury da艅; obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋s; obr贸bka techniczna warzyw, owoc贸w, mi臋s; gotowanie zup, sos贸w, deser贸w i napoji; sprzeda偶 i rozliczanie posi艂k贸w;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Karnity (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2017-09-20 - Opole (opolskie)
PRACE GASTRONOMICZNE, OBS艁UGA RESTAURACJI, PRACE KUCHENNE,...dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2015-12-07 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTUR膭, DBA艁O艢膯 O HIGIENICZN膭 PRACE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - K臋pno (wielkopolskie)
przygotowywanie potrwaw mi臋snych, makaronu i pizzy. praca od 8.00 - 24.00 3 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-03-20 - 艢rem (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
wyr贸b pizzy, przygotowywanie da艅 z karty - makarony, dania mi臋sne, desery
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w,utrzymanie czysto艣ci w pomieszczniach kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-02-17 - Skrob贸w-Kolonia (lubelskie)
praca przy produkcji nawoz贸w naturalnychwymagana ch臋膰 do pracywykszta艂cenie bez znaczenia
Nawozy Naturalne RICHARD AST - 2017-05-08 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w kuchni, obs艂uga klienta, sprz膮tanie stanowiska pracy,znajomo艣膰 kasy fiskalnej. Znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
BAR M.A.J. Joanna P臋czek - 2017-11-30 - Zamo艣膰 (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adama Kebab, tureckie kotlety mielone, przystawki (Meze).
NAZAR - 2017-04-21 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalej- ormia艅skiej, dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie menu
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Jawor (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz da艅 z menu, dbanie o porz膮dek na miejscu pracy, zamawianie produkt贸w; mo偶liwo艣c przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHA艁 KIE艁SZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Przedb贸rz (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, 艣niada艅 oraz da艅 typu fast food
WODNA FARMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-16 - Ko艂odzieje (pomorskie)